12.18.2021

Nicolae Ciucă l-a eliberat din funcţie pe preşedintele ANRM

 


Premierul Nicolae Ciucă l-a eliberat din funcţie pe preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), Daniel-Grigoroiu Norocel, după opt luni de la numire.

Cu o săptămână înainte de Crăciun, premierul Nicolae Ciucă l-a demis pe Daniel-Grigoroiu Norocel din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM). Daniel-Grigoroiu Norocel fusese numit în acest post în luna aprilie de către Florin Cîţu, premierul de la acea vreme.

Ciucă a mai decis ca Sorin Gal, director general al Direcţiei Generale Gestionare, Evaluare şi Concesionare Resurse/Rezerve Petrol din ANRM, să exercite atribuţiile de preşedinte al ANRM „până la numirea conducătorului instituţiei publice, în condiţiile legii”, transmite News.ro.

Potrivit Profit.ro, Sorin Gal lucrează la ANRM din 2014. El a mai condus Agenţia în perioada 2016-2017, fiind totodată preşedinte interimar al acesteia în cursul anului 2018. Între 2012 şi 2013, Gal a fost membru al Consiliului Local Oradea din partea PSD, iar anterior – director general al Distrigaz Vest Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu