3.07.2022

România s-ar putea confrunta cu situaţia în care se află Ucraina, după ce s-a împrumutat excesiv

 

România s-ar putea confrunta cu situaţia în care se află Ucraina după ce s-a împrumutat excesiv. Ucraina a contactat credite uriaşe care nu au mai putut fi acoperite. Familia Rothschild a fost cea care, printr-un fond de investiţii, a cumpărat datoriile uriaşe. Ucraina, în aceste momente nu mai are putere de decizie iar totul se face cu acordul familiei Rothschild.

Acum câţiva ani pe mandatele lui Poroşenko, Ucraina a început să se împrumute masiv. Nu a mai putut plăti împrumuturile şi atunci, datoria suverană în 2017 a fost cumpărată de familia Rothschild, şefii lui George Soros.
Ei au cumpărat datoria externă a Ucrainei în baza căruia ei dictează tot ce se petrece în Ucraina. Ucraina a girat această cumpărare cu toate activele ei de stat. În România se va întâmpla la fel. România se îndatorează şi se va îndatora până la un nivel pe care nu-l mai poate suporta. Şi poate prin acelaşi fond de investiţii (Franklin Templeton), acelaşi fond de investiţii care are Fondul Proprietatea în administrare. Acest fond care administrează averea noastră de unde externalizează câteva miliarde pe an în SUA, ştie Joe Biden unde, acelaşi fond s-ar putea să vină să spună că vine să ne cumpere datoria. Şi s-a terminat, gata, pa! Rothschild care domină băncile centrale şi influenţează guvernământul la nivel mondial. Ucraina este numită umoristic „Republica Rothschild”. Volodimir Zelenski este un preşedinte pus de Finanţa mondială, al globaliştilor, al oligarhiei transnaţionale. Volodimir Zelenski e un fel de Traian Băsescu pentru ucraineni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu