10.19.2022

18 oct. 2022, Armata S.U.A. a distrus laboratorul de cercetare Covid din Boston

 


Forțele Speciale ale SUA și specialiștii în chimie, biologice, radiologie și nucleare ale armatei au percheziționat și distrus marți un laborator de cercetare Covid-19 al Universității din Boston, unde oamenii de știință și studenții absolvenți au creat o super-tulpină hibridă care a ucis 80% dintre șoarecii infectați. Echipa BU, care fusese implicată în cercetarea „câștigului de funcționare”, a combinat Omicron și virusul Wuhan original – individual nu mai grav decât un caz obișnuit de gripă – într-un agent patogen care ar putea distruge omenirea, teoretic.

Armata SUA, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News, a luat măsuri decisive imediat după ce a confirmat existența agentului patogen întărit și a auzit personalul BU lăudându-se cu realizarea lor „miraculoasă”.

„Ce se întâmplă cu șoarecii s-ar putea să nu se întâmple oamenilor, dar nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Vaccinurile ucid destui oameni și nu vrem un adevărat Captain Trips pe mâinile noastre”, a spus sursa noastră, făcând referire la agentul patogen fictiv din The Stand de Stephen King, care ucide 99,4% din populație.

Generalul Berger, a adăugat el, a adunat o echipă pentru a eradica amenințarea.

La ora 2:00, echipa a pătruns în securitatea campusului, iar forțele speciale au spart ușile clădirii Laboratoarelor Naționale de Boli Infecțioase Emergente a universității, un monolit cu șapte etaje, realizat din beton și sticlă. Forțele Speciale au stat de veghe în timp ce specialiștii CBRN în echipament de protecție, echipați cu schițele și schemele structurii, au făcut intrarea și au căutat sistematic fiecare laborator de la fiecare etaj până au ajuns la ceea ce ar fi trebuit să fie un biolaborator vacant la etajul 5. Potrivit rapoartelor serviciilor de informații, clădirea s-a închis la ora 21:00 în fiecare seară, iar personalul trebuia să părăsească sediul cel târziu la ora 9:30.

Dar echipa a găsit trei persoane îmbrăcate în echipament de biosecuritate care lucrează în lumină slabă și transferau eprubete între dulapuri frigorifice din laborator. Unul dintre ocupanți, aparent principalul om de știință, a spus echipei: „Cine ești? Nu ar trebui să fii aici”, iar când i s-a spus că este arestat de autoritatea armatei americane, a adăugat: „Nu, nu este corect. NIH știe ce facem. Avem o bursă de cercetare.”

Deși „oamenii de știință” purtau echipament de protecție, laboratorul însuși era lipsit de măsurile de siguranță găsite în mod obișnuit în mediile BSL: nu existau blocuri de aer presurizate montate pe ușile etanșe, nici dușuri chimice, nici costume de aer cu presiune pozitivă, nici compresoare redundante și nici camere de decontaminare. . Totuși, într-o incintă de 20 de galoane pe o masă, s-au aflat 14 șobolani morți, precum și unul viu.

https://realrawnews.com/2022/10/military-destroys-covid-research-lab/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu