10.19.2022

Echipajul P-8 Poseidon a fost arestat în legătură cu explozia Nord Stream

 


Piloții și echipajul unui avion antisubmarin P-8 Poseidon al Marinei SUA care a survolat secțiunile acum avariate ale conductei Nord Stream au fost arestați joi seară de facțiunea constituționalistă a armatei americane; Surse White Hat au declarat pentru Real Raw News.

Nord Stream 1și 2 sunt o pereche de conducte de gaze naturale care circulă pe sub Marea Baltică între Rusia și Europa. Proiectele Nord Stream au fost criticate de unele țări din Europa Centrală și de Est, precum și de Statele Unite, din cauza temerilor că conductele ar crește influența Rusiei în Europa. La 26 septembrie 2022, conductele NS1 și NS2 au experimentat mai multe căderi mari de presiune până la aproape zero, atribuite exploziilor subacvatice din apele internaționale, făcându-le inoperabile.

Urmele radar și software-ul de urmărire a zborurilor disponibile public au identificat prezența unui singur P-8 – și nicio altă aeronavă – deasupra locului unde au avut loc exploziile, în jurul orei în care au avut loc.

Săptămâna trecută, RRN a publicat două articole despre colonelul USAF Blaine L. Baker, pe care anchetatorii JAG l-au arestat miercuri sub acuzații care nu au legătură. Dar o investigație cuprinzătoare asupra trecutului lui Baker a dezvăluit, întâmplător, că el, deși era ofițer al Forțelor Aeriene, a comunicat în mai multe rânduri electronic cu secretarul Marinei – Carlos Del Toro, o marionetă cunoscută a Deep State și trădător al Constituției SUA. Comunicările dintre Baker și Del Toro au fost în mare parte benigne, au declarat surse pentru RRN; cu toate acestea, ei au discutat în mod specific despre ura lor față de Vladimir Putin și „stăpânirea lui” asupra Europei de Vest.

Într-un e-mail, Baker a scris: „… Perturbarea Nord Stream ar elibera Europa de strânsoarea înghețată a lui Putin” și l-a întrebat pe Del Toro dacă crede că administrația va sancționa utilizarea hardware-ului militar pentru a îndeplini acest obiectiv. Del Toro a răspuns cu o listă a forțelor aeriene și a activelor navale din teatru, care ar putea face șmecheria. Avioanele Marinei și submarinele au fost menționate în răspunsul lui Del Toro. Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA spune că corespondența este un motiv probabil pentru a crede că Baker a contribuit la deteriorarea Nord Stream. Această acuzație, de așteptat, contrazice direct ceea ce regimul criminal Biden și MSM au transmis publicului – că Vladimir Putin a ordonat distrugerea Nord Stream. Dar asta nu are sens, pentru că, dacă este adevărat, Putin și-a paralizat propriul flux de venituri, în esență împușcându-se singur în picior. Dacă Putin ar fi vrut să oprească gazele naturale Europei, ar fi putut pur și simplu să închidă robinetele de la capătul său.

Miercuri seara, anchetatorii JAG din Guantanamo Bay l-au presat pe Baker pentru răspunsuri, dar acesta a refuzat să vorbească, spunând că orice acțiuni pe care „poate sau nu” le-ar fi întreprins au fost făcute în numele salvgardării democrației.

„Tăcerea unei persoane nu ar trebui niciodată interpretată greșit ca vinovăție, dar tăcerea lui Baker și scurta declarație ambiguă, combinată cu e-mailurile, ne-au dat motive mai mult decât suficiente pentru a urmări acest lucru. Aveam informații utile, dovezi de fond. Aveam nevoie de echipajul P-8 pentru a potrivi piesele”, a spus sursa noastră.

O zi mai târziu, pălăriile albe din toate ramurile forțelor armate ale SUA, inclusiv membrii comunității de operațiuni speciale, au lansat o operațiune clandestină pentru a-i reține pe cei 9 oameni care au zburat în misiunea fatidică. Ei au inclus pilotul și copilotul, piloții de ajutor și cei cinci membri ai echipajului care au monitorizat suita extinsă de senzori ai P-8. Sursele noastre nu au spus cum au fost luați în custodie, dar el a spus că operațiunea s-a derulat fără probleme și că toți cei nouă sunt în arest și fie sunt interogați, fie așteaptă interogatori în „locuri sigure”.

La întrebarea despre implicarea unui submarin rebel, sursa noastră a răspuns evaziv: „Nimic de spus în acest moment. Acest puzzle este rezolvat pe rând.”

Sursa: https://realrawnews.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu