10.20.2022

Un submarin american de atac din clasa Los Angeles s-a aflat în vecinătatea exploziei Nord Stream din 26 septembrie 2022

 


Un submarin american de atac din clasa Los Angeles s-a aflat în vecinătatea exploziei Nord Stream din 26 septembrie și ar fi putut avea un rol în paralizarea conductei subacvatice care transportă gaze naturale din Rusia în Germania, potrivit unui membru al echipajului P-8 al Marinei. Poseidon care a survolat conducta avariată la scurt timp după ce a avut loc explozia.

După cum s-a raportat anterior, grupul cu pălărie albă a armatei americane a arestat echipajul lui Poseidon după ce a primit dovezi credibile care leagă ofițeri de rang înalt loiali regimului Biden de o operațiune False Flag menită să pară ca și cum președintele rus Vladimir Putin și-a distrus propriile venituri sursă — o ipoteză cea mai neîncrezătoare.

Piloții lui Poseidon au suferit mai multe interogații, au declarat surse JAG pentru Real Raw News și s-au păstrat la povestea lor originală – au fost deviați către Nord Stream în urma exploziei și li s-a spus să supravegheze acustic zona pentru semne de activitate submarină rusă. Ei au spus că au aruncat geamanduri sonar și au zăbovit lângă conductă, apoi, negăsind nicio dovadă a vreunei activități submarine, au plecat din zonă pentru Peninsula Kamchatka, conform ordinelor lor.


https://realrawnews.com/2022/10/us-submarine-was-near-nord-stream-explosion/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu