6.23.2020

Situația a scăpat de sub control și sute de români se află în carantină sub paza poliției din Germania


Infectări în masă pentru românii trimiși de guvern la muncă în Germania.


Condițiile precare de igienă din spațiile de cazare puse la dispoziție reprezintă principala cauză a infectării a sute de români plecați la muncă în Germania.

Situația a scăpat de sub control și sute de români se află în carantină sub paza poliției.

Într-un complex de locuințe peste 120 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate. Zona a fost înconjurată cu un gard și nimeni nu mai intră și nu mai iese. Românii au fost puși sub pază armată și au existat altercații cu forțele de ordine. Locuintorii complexului consideră că măsura i-a luat prin suprindere și nu au cele necesare traiului în interiorul clădirii. Ei vor rămâne izolați până cel puțin pe 25 iunie.

Câteva sute s-au infectat și în cazul unui abator din Germania. Acum ei sunt izolați, fără drepturi, fără ca cineva să le poarte de grijă, părăsiți în inima Europei.

Specialiștii au atras atenția că nu este în regulă să trimiți români la muncă într-o țară cu un focar puternic de coronavirus, cum este Germania.

Situația în centrul Europei a scăpat de sub control în ultimele zile și două landuri germane au reintrat în izolare. Poliția a fost nevoită să intervină pentru că populația nu respecta măsurile de izolare. Rata de infectarea a virusului a trecut în Germania de 2,80 ceea ce arată un risc ridicat și că situația tinde să scape de sub control.

sursa: https://60m.ro/infectari-in-masa-pentru-romanii-trimisi-de-guvern-la-munca-in-germania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu