7.30.2020

30 iulie,2020/ Vizibil, gestionabil și capabil de legătură: „Creierul urban” face Tianjin Eco-city mai inteligent


China Search News, care avansează sistemele naționale de guvernanță și modernizarea guvernării, trebuie să facă mai întâi eforturi pentru îmbunătățirea sistemelor de guvernanță urbană și modernizarea guvernării, pentru a promova instrumente de gestionare a înțelepciunii infrastructurii urbane, management, filozofie pentru managementul inovației. 

Fiind un pilot național pentru construcția orașelor inteligente, Eco-City Tianjin din Sino-Singapore continuă să-și aprofundeze dezvoltarea prin tehnologii de ultimă oră, cum ar fi date mari, cloud computing, 5G și inteligență artificială în cadrul strategiei de dezvoltare cu două roți a „modernizării eco-orașului” și a  „inovației orașului inteligent”.

 Construcția „creierului urban” face ca guvernarea urbană să fie mai inteligentă, mai eficientă și mai rafinată.



Arhitectura „creierului urban” continuă să se îmbunătățească

Creierul orașului din Tianjin Eco-City Sino-Singapore a adăugat un „centru de date”, un „centru de securitate” și un „centru standard” pe baza „centrului de operare” inițial, realizând treptat mai multe creiere în paralel, îndeplinindu-și propriile atribuții, integrând abilitarea datelor, abilitarea înțelepciunii, reținerea standard și garanția de siguranță sunt integrate.

Centrul de operații este purtătorul operației „creierului urban”, care poate efectua monitorizarea și gestionarea zilnică a situației de operare a orașului și poate realiza, de asemenea, dispeceratele de urgență și legătura inter-departamentală atunci când se întâlnesc cu urgențe urbane. 

Centrul de operare „City Brain” este compus dintr-o platformă pe trei niveluri și adoptă un model de operare de legătură ierarhică.  Guvernanța inteligentă a orașului în acest domeniu integrează și analizează datele orașului în acest domeniu și comandă platforma corespunzătoare cu trei niveluri; platforma cu trei niveluri se bazează pe companii profesionale ca organ principal, care este baza de date a orașului.

Centrul de date este baza pentru funcționarea creierului orașului.Prin acces unificat, management unificat și analiză unificată a resurselor globale de date, datele mari sunt folosite pentru a împuternici guvernanța urbană.

Centrul de securitate este scutul pentru funcționarea creierului orașului, ceea ce face ca creierul orașului să funcționeze mai în siguranță prin mijloace tehnice precum strategii de securitate, strategii de recuperare a dezastrelor și mecanisme de securitate a datelor.

Centrul standard este manualul de operare al creierului orașului. Prin stabilirea unor serii de sisteme standard precum standardele de construcție ale orașelor inteligente, ghiduri de operare și manuale de gestionare, reglementează continuu căile de construcție, operare și management ale orașelor inteligente.

Funcția „creier urban” este optimizată continuu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu