8.29.2020

Liberalii, lăsați în strategia goală de unul de-al lor: „Nu există”

 


Nu o zice un adversar de la PSD, ci chiar o liberală. Deputata PNL Viorica Cherecheş spune că nu există, la nivel naţional, o strategie unitară a Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului Educaţiei pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus şi nici măsuri ferme în acest sens.

„Ca medic, am constatat că la nivel naţional nu există o strategie unitară a Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului Educaţiei pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus şi nici măsuri ferme. Peste câteva zile să sperăm că începe şcoala, copiii din toată ţara se vor întâlni, se vor îmbrăţişa, cu siguranţă regulile igienico-sanitare vor fi uitate, ceea ce va determina apariţia de noi focare de COVID-19 cu aducerea elevilor din nou în izolare la domiciliu sau internare în spital”, afirmă Cherecheş, potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă.

Ea adaugă că, în aceste condiţii, răspunderea în faţa comunităţii „va fi a medicilor, a dascălilor, a autorităţilor locale pentru apariţia de noi îmbolnăviri” cu coronavirus, la care se poate adăuga şi virusul gripal cu contagiozitate crescută.

„Măsurile de prevenire trebuie să fie Lege pentru fiecare dintre noi. Trebuie să ne conştientizăm copiii că totul s-a schimbat, să ne adaptăm la proceduri fundamentale care să ne însoţească mereu pentru limitarea răspândirii coronavirusului”, mai zice deputata.

Viorica Cherecheş este mama primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

sursa:https://www.cotidianul.ro/liberalii-lasati-in-strategia-goala-de-unul-de-al-lor-nu-exista/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu