8.02.2020

„Tupeul și cinismul sorosistei”


Noi contre dure pe tema alocațiilor copiilor. Senatorul PSD Daniel Zamfir îi dă o replică tăioasă ministrului Muncii Violeta Alexandru după ce aceasta a declarat că dacă PSD vrea să modifice în Parlament noua OUG privind majorarea alocațiilor, se va ajunge la oprirea plăților pentru copii.

„TUPEUL SI CINISMUL SOROSISTEI”

Ministreasa de la Munca zice cu subiect si predicat: Daca PSD indrazneste, in Parlament,, sa nu fie de acord cu Ordonanta care taie 80% din alocatiile copiilor, jupaneasa de la minister nu mai da niciun ban copiilor, ca asa „vrea muschii ei”!
Am o veste si pentru tine, veo! N-apuci!
Spre deosebire de ludovic, pe tine te ia Soros inapoi, ca oricum altceva nu stii sa faci….
#tinemcuRomania
#faraAbuzuri
#RomaniiTrebuieSaStie”, a scris Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru a susținut vineri că dacă PSD vrea să modifice în Parlament OUG privind majorarea alocațiilor, se va ajunge la oprirea plăților pentru copii.

Întrebată vineri la finalul ședinței de Guvern ce se va întâmpla dacă PSD va modifica în Parlament ordonanța care prevede creșterea cu 20% a alocațiilor pentru copii, Violeta Alexandru a declarat că orice intervenție va duce la blocarea sumelor suplimentare.

„În momentul în care PSD face acest lucru vor opri plățile pentru copii, ca să înțelegem care este consecința. Începând de sâmbătă, Ordonanța își are aplicare în practică, ne pregătim pentru creșterea prevăzută în OUG. Orice măsură ia PSD, înseamnă oprirea, blocarea sumelor suplimentare în alocație”, a spus Alexandru.

Potrivit acesteia, dacă PSD își permite acest lucru și vrea să nu mai fie acordați acești bani copiilor doar pentru a face un joc politic, va trebui să răspundă românilor de ce în luna următoare copiii nu vor primi sumele mărite.

„Orice tentativă a PSD de a bloca sau de a schimba textul ordonanței înseamnă să blocăm plățile”, a mai spus ministrul Muncii.
Ordonanța prevede majorarea etapizată a alocațiilor pentru copii până în 2022. Prima majorare se produce de la 1 septembrie anul acesta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu