8.10.2020

„Va fi nevoie să moară oameni ca să râmănă Guvernul...Numărul infecțiilor a scăzut”...

 

Ludovic Orban a declarat că organizarea alegerilor locale s-ar putea desfășura fără probleme, dacă se menține actuala rată de infectare cu noul coronavirus.

Liderul Pro România a parafrazat expresia folosită de preşedintele Klaus Iohannis, în momentul în care Victor Ponta şi-a dat demisia din funcţia de premier. Ponta a susţinut că „va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent”, făcând referire la decizia PNL de a organiza alegerile locale, în plină epidemie de coronavirus. De asemenea, deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a acuzat că PNL şi PSD vor alegeri cu orice preţ, chiar dacă ar putea să moară oameni.

„Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent! Sistemul de Sănătate se apropie de colaps / Şcoala nu ştim dacă se deschide sau nu / firmele româneşti se apropie de faliment – dar Orban face Alegeri! PRO Romania a solicitat un protocol clar, detaliat şi eficient pentru organizarea campaniei electorale şi a zilei votului în conditii de maxim siguranţă – Guvernul Orban NU a făcut nimic! 

PRO Romania a solicitat organizarea Alegerilor Locale şi Parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea – pentru a reduce riscul de infectare şi cheltuielile uriase (200 milioane euro doar pentru Locale) – Guvernul Orban NU a răspuns! Între sănătatea oamenilor şi voturi – Orban a ales voturile/ să fim siguri că îi vom arăta la vot ce mult a greşit!!!”, a scris Victor Ponta, liderul Pro România, pe Facebook. 

Ludovic Orban susţine că nu vor fi probleme legate de organizarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020.”Dacă ne uităm la evoluția în ultimele 2 săptămâni putem constata că am reușit să oprim creșterea, ceea ce este extrem de important. Sigur, că orice măsură ia Guvernul, oricâte amenzi dăm, oricâte restricții impunem, avem nevoie de sprijinul populației pentru a stopa răspândirea virusului. Din punctul meu de vedere, la numărul actual de cazuri, se pot organiza alegerile, nu există niciun fel de problemă. Sunt țări precum Croația sau Polonia care au organizat alegeri prezidențiale sau parlamentare. Dacă toți candidații, toți cei implicați în campanie vor respecta regulile, nu vor fi probleme”, a declarat Ludovic Orban.

sursa:http://sintezazilei.com/va-fi-nevoie-sa-moara-oameni-ca-sa-ramana-guvernul/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu