9.07.2020

”Oricum ar fi, guvernarea lui Orban se va sfârși extrem de prost”

 


Unul dintre cei mai buni analiști politici, fostul consilier al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase, Constantin Gheorghe, face o analiză ironică și, totodată, serioasă a situației actuale, dominată de contradicții și absurdități de ultimă oră.

”Vă reamintesc: sunt prost! Plecăm de la asta”, începe în stilul său Constantin Gheorghe. ”Așadar, peste o săptămână începe școala, fizic, cică, nu în spațiul virtual. Și, ce să vezi: brusc, în București e catastrofă sanitară!”.

În acest sens, Constantin Gheorghe exemplifică prin declarațiile de aseară ale dr. Beatrice Mahler: ”Iese o tanti, manager la ”Victor Nasta”, și ne spune că de mâine e Iadul, că spitalele vor fi inundate cu d-ăia întorși din concedii cu un picior în groapă”.

De cealaltă parte, în același timp, ”Orban ne asigură că totul e ca în Rai, sub înțeleapta lui guvernare”.

Întrebare logică: ”De întors din concediu pomeniții muribunzi se întorc doar la București? La Cluj nu? În alte orașe, cu primari liberali, gen Timișoara, nu?”.

”Ce vor să facă?”, întreabă analistul – ”să amâne începerea fizică a școlii doar în București, dând vina pe Firea, care n-a făcut și n-a dres? Ce trebuia să facă ea? Să le interzică bucureștenilor să plece în vacanță?”.

Sau, se plătesc polițe, se gândește analistul, ”după ce Firea a dezvăluit câte infectări cu Covid 19 au fost după ultima serie de teste?”

.

Concluzia este clară: ”Oricum ar fi, guvernarea lui Orban se va sfârși extrem de prost”, scrie Constantin Gheorghe, precizând: ”Pentru noi, dar și pentru liberali - iar noi suntem oricum mai mulți ca ei...”.

sursa:https://ro.sputnik.md/analytics/20200907/31573671/Analist-de-top-Oricum-ar-fi-guvernarea-lui-Orban-se-va-sfri-extrem-de-prost.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu