10.19.2020

„CUPLUL BRUTELOR, COLDEA-KOVESI”, așteaptă revenirea la butoanele puterii românești prin posibila victorie a lui Joe Biden în SUA

 



Victoria lui Biden în SUA ar putea afecta direct România. Este afirmația fără echivoc a consultantului politic și fost politician Cozmin Gușă. Într-o analiză munuțioasă, „DICTATURA CORPORAȚIILOR “BIG TECH” ASUPRA LIBERTĂȚII DE INFORMARE. CONSTITUȚIA SUA ÎNCĂLCATĂ EXACT ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ!
POSIBILA CONSECINȚĂ ÎN ROMÂNIA. 👎, Gușă scrie că pe FB: 

„Ieri dimineață, „The New York Post” a publicat emailurile fiului lui Joe Biden care dovedesc implicarea familiei lor în actele de corupție din Ucraina, implicare documentată serios, dar negată de către democrați cu nesimțire și împotriva evidențelor. Donald Trump zâmbitor a și postat o poză victorioasă din Biroul Oval ținând în mână ediția tipărită a ziarului (atașată aici în comentarii), bucurie justificată prin faptul că Biden fusese în sfârșit dovedit nu doar ca fiind MINCINOS, dar și CORUPT ÎN MOD FLAGRANT, deoarece avantajele financiare le-a folosit uzufructând poziția sa de vicepreședinte al SUA!

Atât de mare este scandalul, încât Twitter a cenzurat răspândirea informației în mediul virtual, blocând publicarea articolului incriminator. Desigur că în acest fel a fost violată chiar Constituția SUA, țară care și-a construit democrația râvnită mereu și de către noi, exact pe Primul Amendament care garantează libertatea de exprimare, prevedere care separă orice democrație de dictaturi sau autocrații. Pricepem astfel că SHOW-UL DEMOCRAȚIEI CLAMATE DE CĂTRE AMERICANI s-a blocat fix prin intervenția corporatiștilor, care la rândul lor e limpede azi că și-au clădit puterea și profiturile doar abuzând-o. Iar exemplul clar de ieri dezvăluie MASCARADA și spune explicit lumii că „AMERICAN DREAM” s-a transformat într-un coșmar, pe care cetățenii de-acolo care mai au „mintea la purtător” îl trăiesc cu disperarea unora care au înțeles că în SUA s-a terminat cu LIBERTATEA ȘI DEMOCRAȚIA.

În paralel, congresmenii care-și mai apără țara, republicani dar și democrați, au declanșat o operațiune legală prin care doresc blocarea dictaturii corporatiștilor din “The 5 Big Tech” (Google, Twitter, Amazon, Facebook, Apple), subiect pe care-l puteți urmări din filmulețul Fox News postat aici tot în comentarii.

Montajul video atașat spune pe scurt povestea corupției devoalate a familiei Biden, care devine înfricoșătoare și pentru noi românii, dacă ne gândim la aventurile de corupție ale „echipei Biden” prin România, asistate și protejate prin „CUPLUL BRUTELOR, COLDEA-KOVESI”, care-și așteaptă revenirea la butoanele puterii românești prin posibila victorie a lui Joe Biden în SUA.

Poate astfel își justifică utilitatea și serialul de dezvăluiri al fugarului Rizea, care implică și oameni din rețeaua BINOMULUI SRI-DNA, ce-au prosperat și devalizat în România, exact sub pulpana democraților americani corupți, pe principiul “NA ȘI ȚIE, DĂ ȘI MIE”!

sursa:https://www.cotidianul.ro/gusa-coldea-kovesi-ajutati-de-victoria-lui-biden/    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu