10.19.2020

Plicușor stă pe bară mult și bine

 


Avocatul Gheorghe Piperea explică, în termeni sarcastici, ce se întâmplă la Primăria Capitalei, acolo unde Nicușor Dan nu și-a preluat încă funcția.

„Situație bizară la PMB (Primăria Capitalei – nr.) – consilierii generali nu au fost incă validați, pentru că s-a sesizat instanța greșită. Plicușor nu poate fi primar până nu depune jurământul în fața consiliului general. Dacă se invalidează alegerile pentru consilieri generali, pentru depășirea termenului legal, Plicușor stă pe bară mult și bine, probabil până la validarea unor noi mandate, după noi alegeri. Între timp, e pe rol un apel contra hotărârii de validare a lui Plicușor. Câine să fii și să nu te enervezi…
Partea bună e că nu poate încă să fie viceprimar și șef peste 20 de spitale nepotul de securist Vlad Voiculescu, cel care se folosește de documentarul despre Colectiv în scop electoral.
Partea înspăimântătoare este că de mâine se poate închide Bucureștiul și nu are primar. Prefectul e în concediu. Premierul și președintele sunt ocupați cu alegerile, iar PSD își strânge oaste de mercenari dintre tehnocrații pandemiei, “eroici” ca rezultate și cu (deloc puține) pete pe CV…”, a scris Piperea duminică pe pagina sa de Facebook.

sursa:https://www.cotidianul.ro/ca%cc%82ine-sa%cc%86-fii-s%cc%a6i-sa%cc%86-nu-te-enervezi/

Un comentariu:

  1. Ma uit si eu la acesti indivizi , subumani, cu fetele buhaote , cu balele curgandu-le din coltul gurii , incepand cuhumanoidul Nicusor Dan si sfarsind cu Orban,Iohannis si-mi amintesc ce povesteau bunoicii despre ocupatia bolsevica a tarii. Si atunci cei mai mizerabili indivizi din sate devenisera ”autoritate ”, de aceea urinau păe strazi, in holurile primariilor, prefecturii si isi urlau cuviontele obscene crezand astfel ca ii infricoseaza pe oamnei.Iata acum prin PNL/USR cu complciitatea lui Ciolacu ,ocupant iohannist al PSD istotia se repeta.

    RăspundețiȘtergere