10.14.2020

Și, dacă ajunge la 20.000 pe zi ? Pentru Iohannis este tot aia ! Alegeri cu orice preț, chiar dacă numărul morților ar crește înfricoșător și cineva s-ar gîndi să-i includă la rubrica de crime!

 


Mai ieri am rămas agățat de răbufnirile unui fugar. Promitea mari devăluiri și o cucoană care se dă acum o nevinovată îi ținea hangul cu „mari dezvăluiri care aruncă România în aer”.
Aruncă pe dracu’!
Nu așa începe revoluția. Nu așa începe curățenia. Nici măcar un măturat infracțional de ocazie!
Și, în timp ce scriam despre bombele parfumate ale fugarului Cristian Mihai Rizea, apare știrea cu numărul mare de contaminați și cu procentul care sare de 3%. Alarmă! Urmează stare de urgență și carantină totală!
Urmază pe dracul’ !
La loc comanda!
Incidența cumulată pe ultimele 14 zile nu mai este de 3,11 la 1.000 de locuitori. INS a recalculat procentul și este numai de 2,65%.
Mai notez două nume și trei afaceri spuse de Rizea și apare comunicatul Grupului de Comunicare Strategică. Grupul lui Pește, înființat pentru a distribui comunicate cu cifre de la STS-ul condus, din cîte știu, de un general de la Sibiu. Pe cine să cred? Pe nelicențiatul Manciu, cu al său grup de diversiune, bun de plasat cifre și decizii? Cineva l-a pus în circulație pe net cu figura sa chelioasă lîngă cea a lui Beria! Orice nebunie ar gîndi Iohannis.

Mai stau să ascult dezvăluirile lui Cristian Rizea care, în loc să-l scoată din rahat și să-l mai albească, îl îngroapă și mai rău și amîn decizia de a schimba subiectul pînă se mai lămuresc cu procentul de contaminați.
Niște netoți nemernici ai neamului nostru ne năimesc cu nerozii! Nelicențiatul ne nerozește! Are ordine!
Să se scoată doar ei și să le iasă planurile lor! Îmi cam pute strategia lor de a duce populația de nas pînă a alegerile din decembrie. Cu orice preț, alegeri și iar algeri. Indiferent cîți mor și cîți mai merg să voteze!
Dau și peste știrea cu conferința de presă a lui Iohannis! Măi, mă lasați cu spălatul pe mîini și cu distanțarea?
Poate spune ceva nou pentru că nu mai vezi om fără mască și soț-soție ținîndu-se de mînă.

O secundă mi-a sărit țandăra. Aștia sunt proști sau își bat joc de noi?
Am mai tras două fraze și am auzit că urmează conferința de presă a lui Klaus Iohannis.
Ce mă fac, frate? Scriu despre Rizea sau despre șmecheria cu procentul de contaminați? Și dacă Iohannis zice ceva tare de tot? O scaldă de luni de zile. Poate acum îi sare țandăra și are o biată scînteie! Și așa n-a mai zis nimic cam de mult, în ciuda aparițiilor sale din ce în ce mai dese.

Bietul de el, seamănă cu un patefon cu o singură placă. Cum să sară scînteia într-o baltă? Cum să recunoască faptul că am ajuns la 4.000 de contaminați exact la două săptămîni de la alegerile locale.
Nespălaților, nedistanțaților și nemascaților! Asta înseamnă că două mii sunt cadou de la încăpățînarea lui Iohannis. A doua zi, cifra sare la 6.000.
Două mii de la nepăsare și ignoranța populației, patru mii cadou de la președinte și de la ambiția lui de neclintit. Urmează stare de urgență? Urmează pe dracu’ !!

Klaus Iohannis vrea morțiș alegeri și dacă ajungem la 10.000 pe zi! Sasul este mai încăpățnat decît un catîr.
Alegerile salvează democrația. Nu boala, nu moartea, nu măsurile severe, nu starea de urgență, chiar dacă pe 6 decembrie mai votează doar el, nevasta, Orban și bodiguarzii. Și, se vor lăuda că au obținut o victorie cu 80% în favoarea alianței PNL-USR. Spalat pe mîini- drepți – distanță în front – masca pe figură și democrație la ordin!
Nu vă convine? Emigrați? Treceți Dunărea înot!

Și, dacă ajunge la 20.000 pe zi? Pentru Iohannis este tot aia! Alegeri cu orice preț, chiar dacă numărul morților ar crește înfricoșător și cineva s-ar gîndi să-i includă la rubrica de crime!

sursa:https://www.cotidianul.ro/un-caprar-care-nu-poate-fi-oprit/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu