11.07.2020

GHICI CINE ESTE CEL DIN IMAGINI !

 


Un poliţist de frontieră din Timiş a fost surprins de camerele supraveghere dintr-o scară de bloc în timp ce încerca uşile unor apartamente.

Pe imagini a apărut pentru câteva clipe fața tânărului, astfel că acesta a fost identificat. Potrivit tion.ro, este vorba de un poliţist de frontieră, iar în cazul acestuia a fost declanşată o anchetă.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în mass-media, identificând persoana ca fiind lucrător al instituţiei noastre care se afla în concediu de odihnă.

Verificările si cercetările au fost derulate de către IPJ Timişoara. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a dispus cercetarea disciplinară de urgenţă a lucrătorului, în conformitate cu prevederile Statutului Poliţistului şi al Codului de etică şi deontologie al poliţistului, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul”, au transmis reprezentanţii ITPF Timişoara pentru sursa mai sus citată.

sursa:https://www.cotidianul.ro/surpriza-din-aceste-imagini/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu