11.07.2020

”În acest ritm, ne îmbolnăvim toți până la Crăciun”

 


Arafat spune că circulația se interzice între orele 23 – 05 pentru că în acel interval tinerii se deplasează cel mai mult. Implicit, “specialistul” declară că această deplasare este o cauză a numărului mare de teste cu rezultat pozitiv.
Orban spune că închide piețele agro-alimentare pentru că, cică, piețele astea sunt adevărate Zone Zoster* (??!!). Deci, numărul mare de îmbolnăviri e cauzat, printre altele, de piețari și clienții lor.
Anisie spune că școlile sunt safe, dar că le închide de tot, sine die (minus cele 2 zile de alegeri), pentru că, cică, în jurul școlilor e nașpa de tot.
Cică restricțiile astea noi, de stare de urgență de facto, sunt pentru prevenția răspândirii bolii.
OK, dar dacă în 3 săptămâni nu se reduce numărul infectărilor sau chiar crește și mai mult?
Este că merită ca toți cei implicați mai sus să meargă la vot în 6 decembrie și să voteze entuziast cu pnl ca să scape țara de psd (partid care, btw, e la stadiul de opoziție a “lui”, a wernérului, după ce a “depășit” stadiul de opoziție în genunchi și de rudă săracă a statului paralel)?
PS Am auzit doctori care profețesc 25 de mii de infectări pe zi în decembrie. În acest ritm, ne îmbolnăvim toți până la Crăciun și obținem imunizarea naturală în masă, cu consecința că producătorii de seringi, vaccinuri (notă – nu se zice “vaccine”, totuși) și măști or să rămână cu masca pe stoc. Nefericirea e că economia și psihicul populației or să fie la pământ.
PPS Dacă tot a “scăzut” numărul de infectări, de la 1.000 pe zi în septembrie, la 10.000 pe zi în noiembrie, în ciuda măsurilor de restricție de drepturi și libertăți, în disprețul dreptului la viață și la sănătate al bolnavilor non-covid și în paguba ireversibilă a economiei, nu credeți că e cazul să vă puneți niște întrebări voi, toți cei implicați în situațiile mai sus evidențiate, ca “surse” ale îmbolnăvirilor? Și să terminați cu blestemele medievale la adresa “negaționiștilor”? Și să vă reglați tirul asupra adevăraților dușmani, ăia care pozează în salvatori și smurzi?
*zona zoster e o boală de piele

sursa:https://www.cotidianul.ro/socoteala-lui-piperea-in-acest-ritm-ne-imbolnavim-toti-pana-la-craciun/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu