12.10.2020

Ăștia sunt bărbați de stat ?!

 


Ironii la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban, după ce președintele PNL a relatat că la întâlnirea de la Cotroceni de miercuri fiecare dintre ei a scris pe o foaie numele premierului pe care și-l dorește.

„PRESEDINTELE TARII SI SEFUL PARTIDULUI DE PE LOCUL 2 se intalnesc in plina criza politica, in plina criza pandemica, in plina criza sanitara, in plina criza economica, si in timp ce jucau X si 0 s-au gandit sa scrie pe foaie si numele PREMIERULUI! Astia s-au strans sa ghiceasca numele premierului? Dar in cafea n-au citit? In carti, in stele? Jucau SecretSanta? ASTIA SUNT BARBATI DE STAT?!”, a comentat jurnalistul Ionuț Cristache pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban a povestit, miercuri seara, cum s-ar fi ajuns la propunerea lui Florin Cîțu în funcția de premier: un joc cu bilete între el și președintele Klaus Iohannis.

Orban a zis că atât el, cât și președintele Klaus Iohannis, au scris, pe bilețele separate, propunerea pentru funcția de premier.

„A fost propunerea președintelui – interesantă – ca fiecare să scriem separat, fără să vedem unul ce scrie celălalt, propunerea de premier. Și am scris același nume”, a spus Orban. Adică Florin Cîțu.

sursa:https://www.cotidianul.ro/astia-sunt-barbati-de-stat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu