12.10.2020

E oficial: Fiul lui Biden, anchetat de procurori

 


Hunter Biden, fiul lui Joseph Biden, a anunţat miercuri seară că activităţile sale fiscale fac obiectul unei investigaţii federale, o situaţie care generează noi semne de întrebare referitoare la afacerile financiare expuse în timpul campaniei electorale a tatălui său.

Într-un comunicat transmis de echipa de tranziţie a ”preşedintelui-ales”, Hunter Biden afirmă că a aflat despre această anchetă marţi.

„Tratez foarte serios acest caz, dar sunt încrezător că o analiză profesionistă şi obiectivă asupra acestor probleme va demonstra că mi-am gestionat în mod adecvat şi legal activităţile, inclusiv cu ajutorul consilierilor fiscali profesionişti”, afirmă Hunter Biden în comunicat, conform agenţiei Associated Press.

Hunter Biden a fost criticat frecvent de preşedintele Donald Trump şi de aliaţii acestuia, care l-au acuzat că a profitat de conexiunile sale politice. Donald Trump şi susţinătorii săi au denunţat, fără dovezi, presupuse acte de corupţie asociate activităţilor pe care Hunter Biden le-a desfăşurat în Ucraina în perioada în care tatăl său, Joseph Biden, era vicepreşedinte al SUA.

sursa:https://www.cotidianul.ro/fiul-lui-biden-anchetat-de-procurori/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu