1.27.2021

Ce a postat fostul șef al frînarilor de la Ministerul Transporturilor

 


Nici nu s-a difuzat știrea cu cheful procurorilor și al comisarului șef Radu Gavriș că ministrul Lucian Bode a și dictat secretarului său (bădia încă n-a apucat să descopere locotenentele de la Ministerul de Interne!) o postare menită a spăla fața ministerului și a poliției și pentru a băga frica în descurcăreții noștri polițai! Ce a postat fostul șef al frînarilor de la Ministerul Transporturilor?

”Vreau să vă asigur că sunt hotărât să nu tolerez nicio abatere de la Lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor care sunt implicate în astfel de cazuri. Nimeni, indiferent de statutul său social, nu este mai presus de Lege!!”

Carmina Pricopie‎, „expert” în flagrantul de la Hanul lui Manuc

Serios? Nu umblu pe net cu comentarii la postările nimănui. Spectacolul celor care simt nevoia să se dea în stambă mă lasă rece. Fug de el ca dracul de tămîie. Dar ce zic politicienii mă interesează chiar dacă nu mă plimb pe conturile lor. Dar, la postarea lui Lucian Bode, tare mi-ar fi plăcut să adaug și eu una, gen ”Să mori tu?” sau un sec,”Eh, pe Dracu!”. Lucian Bode a postat ceva ca să nu zică lumea că doarme și că nu ia măsuri. Căci de făcut, mai mult decît o biată glagorie politică, oricum nu face. Ne-a luat de proști, la fel cum ne-a luat cu poveștile despre drumuri modernizate și cu proiectele de autostrăzi. Parcă ar fi vorbit Păcală! A plecat, a uitat și „La revedere“! Doar nu credeați că o să vedem kilometri de autostradă și de drumuri modernizate din conferințele sale de presă! Dacă vă așteptați să le vedeți, înseamnă că n-ați învățat nimic din toate țepele date de politicienii români în acești 30 de ani și merită ca urmașii dumneavoastră să aibă parte de aceleași farse.

Polițiști, în restaurant în stare de alertă

Să revenim la ministrul Lucian Bode și la comisarul Radu Gavriș! Noul ministru de interne cu figura lui de țăran bihorean căuia îi lipșește mereu clopul s-a avîntat mai ceva ca un actor de film albanez prost. Numai n-a zis, măi, le iau gîtul și fac la fel cu toți ca el! Probabil că bădia Bode își imagina că la Interne este ca la mecanicii de locomotivă! Tragi semnalul și toate încremenesc pe șine! El nu știa că la Interne, polul de putere are niște ramificații enorme, este mai complex, duce la procurori, la judecători și la SRI și dacă tragi de unul de la o masă vine peste tine tot Parchetul General și toată conducerea SRI. Ministrul Lucian Bode credea că vobește cu frînarii de la Triaj, nu cu frînarii democrației și ai statului de drept. Și, de îndată ce a aflat în al cui cîine a dat cu piciorul, și-a dat seama că scandalul cu băuta de la Hanul lui Manuc i se poate întoarce în cap. Adevărul este că polul de putere alcătuit din polițai, procurori, judecători, masoni și ofițeri de informații este mai tare decât un partid politic parlamentar! Și, dacă mai adaugi la el și capacitatea de măcănit a gâștelor din oastea de propaganda a binomului, descoperi că mai bine îți blestemi zilele decît să duci un război cu o asemenea rețea de putere, răutate și interese. Ia să ne aducem aminte unde a apărut comunicatul Parchetului care deschidea încercarea de mermelire a băutei de la Hanul lui Manuc? La Ioana Ene Dogoiu, semn că tot binomul este gata să sară în apărarea comisarului șef. Vedeți tovarăși, toți pun umărul la salvarea camarazilor !

Parchetul își ia în brațe oamenii și contrazice Poliția

Pe scurt! Comisarul șef Radu Gavriș cu a sa ceată de la Serviciul Omoruri și cu nevestele comisarilor bine plasate prin televiziuni (Cosmina Pricopie la Antena 3 și Andreea Marinescu, la Pro TV), cu Anca Jurma și Oana Dana și grupa ei de la DNA și cu ceilalți procurori au popit pre mulți din Interne și din afara lor! N-aveți zile de calendar pe cîți au înfundat dînșii. Răsturnarea inspectorului general Liviu Vasilescu, debarcat din două filmulețe de la conducerea IGPR, este un exemplu.

Trebuie să fiți de accord că nu știe ce subiect aveau cei trei procurori la bauta contravențională de la Hanul lui Manuc! Plănuiau să scape de cineva? Să înfunde pe cineva? Să promoveze pe cineva? Or goli unii sticlele ca pe cele de Borsec, dar, fără o lucrătură fină, nici băutura n-are haz! Iar omul nostru și procurorii fac parte din categoria celor care o integrează perfect. Adică degustă și muncesc pe dosare viitoare sau pe cazuri de oameni în funcție.

Și ce-a mai declarat fostul șef al frînarilor și scriitorilor de vagoane, „domnul” Lucian Bode?

„Am văzut că domnul polițist se luptă cu pandemia din interior și nu aș vrea să-i mai dăm această posibilitate! Cât timp voi fi în această înalta demnitate, voi face tot ce depinde de mine să arăt că majoritatea polițiștilor, eu mi-aș dori toți, sunt profesioniști, respectă haina militară. Și mi-aș dori că niciodată să nu fie pus semnul egal între anumite derapaje și instituții fundamentale în statul român: poliție, jandarmerie, pompieri”

Ironia cu sabotatul pandemiei din interiorul restaurantelor are un pic de haz. Dar numai pînă la momentul în care ministrul și-a dat sema că elanul său reformator se va duce pe apa sîmbetei. Ironia și bășcălia au ținut pînă cînd omul venit de la gară și-a dat seama că s-a lovit de Binom! Drept pentru care, pentru a nu deveni penibilul Poliției Române, ministrul Lucian Bode (fost la calea Ferată, inclusiv la marfă și la persoane) a hotărît să-l sancționeze pe Radu Gavriș cu ridicarea răspunderii legată de pandemie în București, de parcă fără funcția asta comisarul șef nu poate bea liniștit în altă cîrciumă și nu poate trage sforile pe la Parchete și judecătorii!

Concluzie după concluziile televizate: Tot tărăboiul se termină în coadă de pește. Sînt atît de bine legați între ei că plasa se întinde până la baza societății. Dai într-un vameș de la Stamora Moravița sau de pe la granița cu Ucraina a contrabandei cu țigări  și te trezești că te sună nu știu ce ministru sau nu știu care ambasador european.

Așa și cu băuta de la Hanul lui Manuc. Nici Bode nu poate, nici Gavriș nu se lasă. Iar lucrurile rămîn așa cum au fost, dacă nu cumva mai rău decît atît!

sursa:https://www.cotidianul.ro/farsa-farselor-cu-politai-si-procurori/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu