1.09.2021

Cel mai elaborat act criminal care a afectat alegerile din SUA - Dovezi care arată că alegerile americane au fost furate

 


Informația că rezultatul alegerilor americane ar fi fost influențat  și că Trump ar fi pierdut funcția de președinte după intervenția unor forțe străine circulă deja de câteva luni. Recent, un angajat al celui de-al optulea cel mai mare contractor global de apărare a mărturisit, nici mai mult nici mai puțin că „el și alții au schimbat voturile în toată America în cursa prezidențială a SUA“. Dezvăluirea a fost furnizată pe siteul nationsinaction.org.

Sursa citată precizează că angajatul a furnizat o dezvăluire șocantă care detaliază rolul său în cel mai elaborat act criminal care a afectat alegerile din SUA. Coroborând raportul DNI Ratcliff privind intruziunea internațională, Arturo D’elio a subliniat schema care s-a dovedit a avea succes în utilizarea sistemelor informatice Leonardo și a sateliților militari situați în Pescara, Italia. Rapoartele recente despre un hacking la Leonardo par să fi fost acum o acoperire orchestrată pentru a atenua revenirea asupra corporației care este parțial deținută de guvernul italian.

Nations In Action, o organizație guvernamentală pentru transparență, a colaborat cu Institute for Good Governance pentru a investiga și cerceta amănunțit neregulile electorale care au dat dovada mult așteptată că un complot impecabil pentru a doborî America a fost executat cu resurse extraordinare și implicare globală. Americanii și aleșii au acum dovezi că alegerile au fost într-adevăr furate.

Aceasta prevede mecanismul pentru fiecare stat de a-și reaminti imediat lista de alegători sau de a se adresa proceselor și de a solicita tuturor agențiilor guvernamentale federale să blocheze toate comunicațiile interne, echipamentele și documentația de la Ambasada Romei.

„Nu vă înșelați, aceasta este o lovitură de stat pe care o vom opri în numele justiției și a alegerilor libere și corecte”, a declarat Maria Strollo Zack, președintele Nations In Action

Și Institute for Good Governance a emis următoarea declarație:

Misiunea noastră este să oferim adevărul deplin, să expunem autorii acestei infracțiuni oribile și să ne asigurăm că fiecare persoană implicată, indiferent de poziție, va fi urmărită penal în cea mai mare măsură a legii.

Nations In Action și Institute for Good Governance  fac o serie de cereri oficialilor aleși, printre care:

• Îndepărtați imediat Leonardo SpA din toate contractele și confiscați activele

• Toți membrii congresului trebuie să se pronunțe împotriva acestei interferențe străine și interne sau să facă față amintirilor și suspiciunilor de implicare

• Implementați cele mai severe sancțiuni pentru participanții care aveau cunoștințe sau au participat și refuzați să asiste la anchetă.

Maria Strollo Zack, fondatorul Nations In Action, a adăugat:

„Statele trebuie să judece toate activitățile de vot ilegal și să ofere remedii legislative imediate. La alegerile americane nu poate exista toleranță zero decât pentru intervenția criminală. Această conspirație internațională trebuie să fie întâmpinată de o acțiune rapidă a președintelui și să fie susținută pe deplin de oficiali aleși pentru protejarea integrității votului și a prosperității marii noastre națiuni ”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/dovezi-care-arata-ca-alegerile-americane-au-fost-furate/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu