1.30.2021

Președintele, premierul, ministrul Sănătății și primarul general NU și-au asumat în nici un fel responsabilitatea, față de ceea ce s-a întâmplat la Matei Balș

 


Unul dintre cei care au participat la vizita președintelui Iohannis la locul tragediei de la spitalul ”Matei Balș” face o dezvăluire despre ce s-a întâmplat – este revoltător! Opinia publică a fost revoltată ieri după declarațiile principalelor autorități ale statului, în legătură cu tragedia de la ”Matei Balș” –președintele, premierul, ministrul Sănătății și primarul general NU și-au asumat în nici un fel responsabilitatea! Dimpotrivă, au trecut relativ repede peste tragedie, vorbind despre viitor, ba chiar au aruncat o umbră de vina pe funcționari și, desigur, pe cei 31 de ani în care ”nu s-a făcut nimic”. După ei NU a fost frig, nu s-au aglomerat pacienții pentru că acele spitale improvizate de ei sunt inutile, în ciuda cheltuielilor – și desigur, altcineva organizează tot, nu ei! E ciudat că nu au dat vina și pe regimul Nicolae Ceaușescu sau pe… ”propaganda rusă”!

O mărturie vine însă cu date care revoltă și mai mult: este vorba de cum a fost aranjată vizita lui Klaus Iohannis – și cum au fost evitați ziariștii care puteau pune întrebări deranjante.

Este mărturia reporterului de teren Cristi Popovici, de la Antena 3, care a notat pe Facebook chiar de la ”Matei Balș”, în momentul vizitei lui Iohannis.

”Sunt în curtea Institutului Matei Balș, unde a avut loc dezastrul. Vine președintele”, a scris reporterul – și, atenție acum: ”Jurnaliștii au fost selectați și primiți înăuntru, fără camere, fără a putea pune întrebări”.

Și, constată reporterul: ”Practic voi fi un martor al discursului acestuia, a vizitei de imagine pe care o face”.

”Ne este interzis de echipa de comunicare să-i adresăm întrebări, nu care cumva să-l deranjam”, scrie jurnalistul, încheind cu o concluzie – ”Nu știu de ce, dar mă simt ca în Coreea de Nord”.

Un singur comentariu – nu știm, de fapt, cum e în Coreea de Nord, dar, iată, vedem cum e în România, țară UE și NATO în care autoritățile vor din ce în ce mai puține întrebări.

sursa:https://ro.sputnik.md/politics/20210130/33436544/Mrturie-revolttoare-despre-vizita-lui-Iohannis-la-Matei-Bal.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu