2.25.2021

E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin ! Ştie orice medic că vaccinurile pot provoca boala! Instruiţi-vă şi veţi vedea!

 


Cunoscutul medic Monica Pop susţine, pe o pagină de socializare, că oamenii s-ar fi îmbolnăvit chiar din cauza administrării serului.

Medicul Valeriu Gheorghiţă, cel care a făcut anunţul, a spus că nu este vorba de aşa ceva, explicând faptul că vaccinul nu are fragment de virus în el.

Monica Pop: "E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin"

"Greu de înţeles de ce unii medici nu spun adevăruri !

E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin ! Ştie orice medic că vaccinurile pot provoca boala ! Instruiţi-vă şi veţi vedea !

Rog autorităţile şi colegii să nu mai spună lucruri neadevărate oamenilor, nu e moral şi nici benefică inducerea în eroare !", a scris medicul Monica Pop, joi, pe pagina de Facebook.

Aproape 4.000 de români s-au infectat cu coronavirus după ce au primit prima doză de vaccin contra Sars CoV-2, iar alte 446 de persoane au făcut COVID-19 după rapel. 

Mai exact, după prima doză de vaccin, în perioada 27 decembrie 2020 – 21 februarie 2021, un număr de 3.969 de persoane, reprezentând 0,49% din numărul celor imunizaţi, au fost testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, a spus coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiță.

Majoritatea acestor persoane, 95% dintre ele, au fost vaccinate cu serul produs de BioNTech Pfizer, 4,6% cu vaccinul produs de Moderna și 0,4% cu serul produs de compania AstraZeneca.

Ce s-a întâmplat, de fapt

"Mediana timpului scurs de la momentul vaccinării până la momentul în care a fost depistată această infecție a fost de 7 zile, ceea ce înseamnă că persoanele respective au fost diagnosticate în intervalul de timp în care nu a apărut nivelul de anticorpi la un titlul protector.

De asemenea, foarte probabil vorbim de situații în care acele persoane erau fie în perioada de incubație la momentul vaccinării, fie au fost în fază de infecție asimptomatică sau au fost expuse ulterior momentului vaccinării, având în vedere că perioada de incubație pentru infecția cu SARS-CoV-2 e cuprinsă între 2 și 14 zile", a precizat dr. Gheorghiţă. 

Dr. Gheorghiţă: Prin vaccinare, procentul celor care fac boala e redus foarte mult

"Prin vaccinare, procentul celor care fac boala simptomatică e redus foarte mult. La Astra Zeneca studiile arată un procet de 67%, nivelul e foarte ridicat din viaţa de zi cu zi", a mai precizat medicul.

Astfel, România va beneficia de patru vaccinuri anti-COVID, cel mai nou fiind produs de compania Janssen, filiala belgiană a gigantului american Johnson & Johnson. 

În prezent, în România sunt prezente vaccinurile dezvoltate de Pfizer/BioNTech, Moderna și AstraZeneca.

Medicul Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a spus că autorităţile iau în calcul posibilitatea apariţiei unui al treilea val al epidemiei de coronavirus în România, din cauza tulpinii Sars-CoV-2 apărută iniţial în Marea Britanie, care este mult mai contagioasă. 

Oficialul anunţă că autorităţile poartă discuţii şi pun la punct un plan pentru a se putea "replia foarte repede" în cazul unei creşteri a numărului de îmbolnăviri cu coronavirus, în condiţiile apariţiei de noi tulpini, cu o contagiozitate mai ridicată, potrivit g4media.ro.

"Tulpina din Marea Britanie are câteva particularităţi. În principal cea care vizează copiii, având o rată mai mare de transmitere şi de contagiozitate la această grupă de persoane, deci automat deja avem un plus de grijă din punctul acesta de vedere", a declarat Andreea Moldovan.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/monica-pop-acuzatii-covid-dupa-vaccin-de-la-ser-594499.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu