3.18.2021

Pusă la zid de SISTEM, Dr. Flavia Groșan continuă dezvăluirile. Toti trebuie sa ne aparam medicii care denunta sistemul criminal si corupt !

 


După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog Flavia Groșan este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ”.

Cu toate acestea, medicul din Oradea tratează cu un umor fin toată situația, pe pagina sa de Facebook. Mai mult: ea continuă seria de dezvăluiri cu privire la tratamentele defectuoase care au dus la moartea în masă a bolnavilor de Covid.

Reamintim actualizarea știrii de ieri seară: Colegiul Medicilor din România, filiala Bihor, s-a autosesizat față de punctul de vedere expus de dr. Flavia Groșan din Oradea pentru Național.ro și o va audia în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională în ședința de luni, 22 martie, de la ora 14:00. Doctorița specializată în pneumologie și bronhologie va fi invitată să își exprime în scris argumentele medicale vizavi de expunerea profesională din mai multe domenii medicale (inclusiv de Anestezie Terapie Intensivă), se arată într-un comunicat publicat de Bihon.ro. 

ACTIVENEWS se solidarizează cu Doamna Doctor Flavia Groșan și, în baza acestui text, la sugestia cititorilor noștri, vă atașăm coordonatele unde puteți să vă exprimați, de asemenea, solidaritatea, respectiv față de „colegii” ei care s-au antepronunțat și vor să o cerceteze pentru „Derapaj”!

Cunoscutul avocat Iulian Urban a anunțat deja: „In fata atacului mizerabil la adresa dnei dr. Flavia Grosan, ne solidarizam cu dansa si daca are nevoie avocatii cu care colaboreaza Asociatia de Asistenta pentru Consumatori, ii stau la dispozitie sa o apere!

Toti trebuie sa ne aparam medicii care denunta sistemul criminal si corupt !”

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că, deși medicul pneumolog este implicat și dedicat pacienților, ei „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național, contrazicând și chiar combătând toate protocoalele naționale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

Medicii bihoreni aliați în Colegiul care apără orbește „protocoalele naționale și internaționale” nu au explicat în comunicat în ce fel o opinie medicală separată e de natură să „ofenseze” întreaga breaslă a pneumologilor și de ce niște simple declarații „contravin eticii și deontologiei profesionale” mai mult decât ar face-o niște tratamente care omoară oameni. Până la momentul publicării actualizării, dr. Flavia Groșan nu a avut încă o reacție frontală, dar vă vom ține la curent!

Astăzi, în paginile ziarului Național, colega noastră de presă Claudia Marcu difuzează o serie întreagă de dezvăluiri cu privire la malpraxistul din spitale în cazurile de Covid.

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/Pusa-la-zid-de-SISTEM-Dr.-Flavia-Grosan-continua-dezvaluirile-Au-blocat-un-antibiotic-care-AR-FI-DISTRUS-COVIDUL-Cum-a-fost-facut-un-vaccin-in-3-luni-si-la-asta-nu-i-dau-voie-Curajoasa-doctorita-bihoreanca-trateaza-cu-umor-ticalosiile.-SOLIDARITATE-165784

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu