4.13.2021

Biden este cu adevărat președinte ?

 


Senatorul republican de Texas John Cornyn se întreabă dacă Joe Biden este cu adevărat președintele Statelor Unite, plecând de la observația că are o prezență publică mult mai redusă decât predecesorii săi și, atunci, când o face, este evident că folosește teleprompterul.

”Președintele nu oferă interviuri televiziunilor. Mesajele sale pe Twitter sunt limitate și, atunci când apar, sunt inimaginabil de convenționale. Comentariile publice sunt cel mai adesea gata pregătite. Biden a optat pentru mai puține interviuri cu presa de mainstream și cu reporterii”, a scris Cornyn pe Twitter. Senatorul a încheiat cu o întrebare: ”Răspunde cu adevarat de guvernare ?”.

Publicația ”Politico” scrie că directorul adjunct pentru comunicare de la Casa Albă, Kate Brener, spune că strategia de comunicare a administrației Biden se „bazează pe inovație în spațiul digital, inundând această zonă și presa regională și folosind în mod eficient presa națională tradițională”.

”El este președintele, are multe de făcut. Avem oameni care vorbesc în fiecare zi cu publicații diferite, pentru a amplifica mesajul președintelui”, a spus Brener. ”Încercăm să nu ne lăsăm limitați în acțiunea de comunicare de programul strict al președintelui”.

Biden a fost criticat în luna martie pentru că i-a lăsat pe americani să aștepte prima sa conferință de presa vreme de 64 de zile. Donald Trump a organizat prima conferință de presă după 27 de zile.

sursa:https://www.cotidianul.ro/biden-este-cu-adevarat-presedi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu