5.31.2021

Kim Jong-un JUBILEAZĂ

 


Kim Jong-un a recunoscut, într-un mesaj adresat Congresului sindicatelor, că situația din țară din ultimii ani a fost „cea mai dificilă din istorie”. Dar acum, a spus el, Coreea de Nord a intrat, în sfârșit, într-o nouă eră, depășind perioada de „protecție și autoconservare”. De aceea, țara are nevoie de progrese, de schimbări și de ritmuri de creștere susținute. 

„În ultimii ani, în ciuda celei mai dificile situații din istorie, puterea de stat și statutul țării au crescut. Acum ne așteptă o luptă dificilă, deși ne lipsesc multe, dar făurirea unei vieți îndestulate sub socialism, care să le permită tuturor să trăiască prosper, fără a invidia pe nimeni, nu este în niciun caz o problemă a viitorului îndepărtat”, a spus el.

Kim Jong-un și-a exprimat, de asemenea, încrederea fermă că acest congres va deveni un punct de cotitură în realizarea de noi progrese, dezvoltarea afacerilor și introducerea inovațiilor, care vor permite „să se deplaseze mai repede către o nouă mare victorie a socialismului, către o viață nouă”.

Liderul nord-coreean a subliniat că obiectivul noii etape este îmbunătățirea și consolidarea economiei țării, un proces care trebuie să conducă la progres, cu ajutorul întregii societăți, cu implicarea clasei muncitoare, ”cel mai important personaj al statului”, care a făcut minuni de-a lungul timpului și care trebuie să ducă mai departe ceea ce a început.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu