5.02.2021

Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea

 


Deși flăcările au distrus în totalitate biserica şi bunurile aflate în interior, Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum.

Minune de Înviere. “Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul şi poate imposibilul”, au transmis pompierii vrânceni pe pagina de Facebook.

Un incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la o biserică din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea, de sărbătoarea Vinerea Mare.

34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.

“A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.

Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga biserică, pe o suprafață de cca. 250 mp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu