5.07.2021

Transportatori din toată țara protestează față de măsurile restrictive privind traficul de mare tonaj

 


Protestul se desfăşoară concomitent pe mai multe rute care leagă Bucureştiul de Braşov. Zeci de camioane au pornit din cele două orașe, având destinație centura Ploieștiului. Se circulă în coloană, cu 20 cel km/h. Principala nemulţumire: reparațiile la un pod din localitatea Azuga îi obligă pe șoferi să ocolească.

Implicit, companiile lor pierd bani.

Protestatar: ”Se putea construi un pod alternativ sau consolidarea podului actual până se construia un pod paralel şi să desfăşurăm activitatea pe acelaşi traseu. La ora actuală e foarte multă marfă în Bucureşti Ploiești şi Braşov care nu poate fi transportată pentru că transportatorii nu mai merg pe această rută deci într-o săptămână se vor crea nişte probleme enorme de interes naţional”.

Protestatar: ”Trebuie 8 luni de zile la un pod de 15 metri să îl refacă aici trebuia o firmă capabilă care în dom’le se opreşte două săptămâni şi l-a făcut”.

Totodată, protestatarii reclamă că ANAF le impozitează în mod ilegal diurnele. Fiscul le consideră venit și nu plată zilnică.

Şoferii sunt de asemenea nemulţumiţi de lipsa parcărilor, autostrăzilor şi în general de proasta infrastructură din ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu