6.06.2021

Circ la Primăria Sectorului 1. Protestatarii au aruncat saci întregi cu gunoaie pe treptele instituţiei

 

Scandalul gunoaielor neridicate din sectorul 1 ia amploare. Oamenii au ajuns la capătul răbdării, aşa că şi-au luat asacii cu gunoaie şi i-au vărsat pe treptele instituţiei conduse de Clotilde Armand.

Gunoaie la Primăria Sectorului 1. În timp ce acopereau treptele Primăriei cu gunoaiele strânse de zile întregi, protestatarii scandau „Demisia” şi „La puşcărie”, potrivit România TV

În scurt timp, la faţa locului au apărut poliţiştii de la Poliţia Locală, care au urcat pe treptele Primăriei, printre gunoaie, pentru a legitima oamenii. Protestatarii le-au reamintit poliţiştilor că primarul Clotilde Armand a sfătuit locuitorii sectorului 1 ca, în situaţia în care nu li se ridică gunoiul din faţa caselor, să sune la Poliţia Locală.

Poliţiştii au avertizat oamenii că vor aplica amenzi pentru depozitarea gunoaielor în locuri neamenajate, moment în care mai multe persoane au răbufnit, întrebându-i pe oamenii legii ce ar trebui să facă cu gunoaiele ridicate, dacă să le ţină în casă.

„Am trei saci de gunoi. Unde să-i ţin, în casă?„, răbufneşte un bărbat.

Între timp, la Primărie au ajuns şi angajaţi Romprest, trimişi să ridice deşeurile de pe scările instituţiei. A fost un nou moment de revoltă al protestatarilor, nemulţumiţi că gunoaiele de pe străzi nu sunt ridicate, în timp ce pentru strângerea gunoaielor din faţa Primăriei au putut fi mobilizate echipe de oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu