6.02.2021

Cît de mic este Iohannis și de Ziua Copilului : nu contează decît el

 


Încruntat, mut ca un lebădoi, așa arăta Klaus Iohannis de mic. Asta este poza pe care Președintele a vrut să ne-o arate pe Facebook. Nu de ziua lui de naștere, ci de Ziua Internațională a Copilului! Mesajul este unul clar: „nu există în preocupările mele decît persoana mea !”

Ei, dacă este pe-așa, să-i amintim noi de cîțiva copii pe care i-a cunoscut cu ani în urmă: Vasile Iliuț (5 ani), Elena Iliuț (3 ani) și Anca Iliuț (8 ani), Anda Maria Scutelnicu (4 luni !). Sînt copiii înfiați în Canada cu ajutorul „șoferului” Klaus Iohannis și al „traducătoarei” Carmen Iohannis.

Poate că mai potrivit ar fi fost ca președintele Klaus Iohannis să fi postat fotografiile acestor copii pe pagina sa de Facebook. Dacă nu le mai are, le putea lua de pe site-ul „Justițiarul”, acolo unde regretatul jurnalist Albin Marinescu le-a publicat de mai multe ori, împreună cu ancheta acelor adopții cu cîntec, pentru care, potrivit propriei declarații, familia Iohannis a primit „mici cadouri”.

Așa, publicîndu-și fotografia de adolescent încruntat, n-a făcut altceva decît să zgîrme într-o poveste pe care ar fi vrut-o uitată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu