6.10.2021

Inundații la Craiova. Drumuri rupte și mașini luate de apă

 


În urma codului portocaliu de averse și vânt puternic la nivelul județului Dolj s-a intervenit pentru degajarea a 4 copaci căzuți pe 4 autoturisme. Nu s-au înregistrat victime. De asemenea, un copac a căzut pe cablurile de alimentare ale tramvaiului, potrivit ISU Dolj.

În comuna Șimnic,  s-a produs un incendiu la o casă. Au ars aproximativ 50 mp din acoperiș. Cauza probabilă a incendiului fiind trăsnet. A fost evacuată apa din subsolurile a 3 case de pe strada Bucuvăț, 4 case de pe strada Câmpia Islaz și 4 locuințe de pe strada Brestii.

De asemenea, strada Bibescu din municipiu s-a surpat. A mai fost evacuată apa din cartierul 1 Mai, strada Șoimnului, din subsolul a 3 scări de bloc și din parcare, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, notează GDS.

Inundații în Dâmbovița, la finalul lunii mai

Potrivit ISU Dâmbovița, localitățile afectate au fost Pucioasa, Fieni, Brănești, Mănești și Potlogi. Misiunile de înlăturate a efectelor produse de fenomenele meteo s-au desfășurat neîncetat, pompierii militari intervenind cu promptitudine în fiecare zonă afectată de inundații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu