6.26.2021

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, surprins în timp ce-și săruta pătimaș amanta

 


Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, este implicat într-un scandal teribil, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce săruta o consilieră pe nume Gina Coladangelo. Ministrul este căsătorit de 15 ani și este și tatăl a trei copii.

Fosta lobbyistă Coladangelo fusese angajată în poziţia de consilier anul trecut, chiar de către ministrul Sănătății.  Potrivit informațiilor oficiale, Coladangelo lucrează ca director neexecutiv la Ministerul Sănătăţii din septembrie 2020, însă nu a existat nicio evidență publică a numirii sale.

”Recunosc că am încălcat consemnele de distanţare socială în aceste circumstanţe”, a declarat Hancock într-un scurt comunicat.

”Am dezamăgit oameni şi îmi pare foarte rău. Rămân concentrat pe munca de a scoate ţara din pandemie şi aş fi recunoscător pentru respectarea vieţii private a familiei mele pe acest subiect personal”, a adăugat el.

”Prim-ministrul a acceptat scuzele ministrului sănătăţii şi consideră subiectul încheiat’” a reacţionat purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson, citat de Reuters. Întrebat de presă dacă premierul are încredere deplină în Hancock, purtătorul de cuvânt a răspuns ‘Da’, notează The Sun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu