7.25.2021

Dezastru pentru naţionala României - Oare România mai are națională ?

 


Coreea de Sud a refuzat să ofere tricoul pentru poza oficială de dinaintea meciului cu România: „Nu ne miră prea tare”

România a fost învinsă, duminică, la Kashima, cu scorul de 4-0 (1-0), de Coreea de Sud, în etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic. Tricolorii au jucat o repriză în inferioritate numerică, din minutul 44.

ROMANIA – COREEA DE SUD 0-4. Naţionala noastră a făcut un meci foarte modest, jucătorii noştri comiţând toate erorile posibile, de la autogol, cartonaş roşu şi penalty, până la pase greşite şi alte greşeli tehnice.

România, care a învins Hondurasul în primul meci cu 1-0, rămâne în cursă pentru sferturile de finală, însă va trebui să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci pentru a merge mai departe.

Coreea a deschis scorul în min. 27, când căpitanul echipei noastre, Marius Marin (Pisa), a trimis imparabil în propria poartă mingea venită din centrarea lui Dongjun Lee. România a intrat la pauză în zece oameni, după ce Ion Gheorghe a primit al doilea cartonaş galben pentru o intrare stupidă la centrul terenului.

Jocul a avut un singur sens în repriza secundă, tricolorii făcând faţă cu greu atacurilor în valuri ale coreenilor. Aioani (52) s-a opus golului la şutul lui Uijo Hwang, scăpat singur. Avantajul asiaticilor s-a majorat în min. 59, când şutul de la 22 de metri al lui Donggyeong Lee a fost deviat nefericit de Valentin Gheorghe, iar apoi şi de Wonsang Um: 0-2.

Hwang (70) a trimis cu capul în plasa laterală, reluând o centrare la colţul scurt, după care Ricardo Grigore a fost în prim plan de două ori. În min. 77 a respins din faţa porţii goale, la un atac sud-coreean, iar în min. 83 l-a faultat în careu pe Seol Youngwoo, iar Kangin Lee a transformat penalty-ul: 0-3. Ultimul gol a fost înscris de acelaşi Kangin Lee (90), jucătorul Valenciei marcând cu un şut de la 15 metri.

În celălalt meci din grupă, Hondurasul a învins Noua Zeelandă cu 3-2.

Coreea de Sud e lider, cu 3 puncte (+3), urmată de Honduras şi Noua Zeelandă, câte 3 puncte (0), şi România, 3 puncte (-3). Miercuri 28 iulie sunt programate ultimele meciuri din grupă, România – Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo) şi Coreea de Sud – Honduras (ora României 11:30, Yokohama). Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Min. 90: 0-4, tricolorii sunt umiliţi la Olimpiadă

Min. 84: 0-3, Coreea marchează din penalty, România are nevoie de victorie la scor în ultima etapă, cu Noua Zeelandă.

Min. 59: GOL Coreea de Sud! (0-2) Lee şutează din afara careului, mingea e deviată de Valentin Gheorghe şi îl surprinde pe portarul Aioani.

Min. 46: Ion Gheorghe ia al doilea galben, vom juca în inferioritate numerică.

Min.45: Scăpăm de un gol penibil, portarul Aioani scapă mingea printre picioare, dar e salvat de bară.

Min. 34: Greşeală a coreenilor, lovitură liberă indirectă de la 8 m. Nu marcăm nici aşa!

Min. 28: Autogol Marin, ROMANIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO TVR STREAM: 0-1

Min.11: Ocazie uriasa pentru Coreea de Sud, portarul nostru a scos ca la handbal de pe linia portii la un corner.

ROMÂNIA:  12.Aioani – 6. Ghiță, 8. M. Marin (c), 4. Pașcanu – 7. I. Gheorghe, 10. Ciobanu, 18. Dulca, 2. Boboc – 21. Sefer, 9. Ganea, 20. Dobre

Rezerve: M. Popa, T. Băluță, V. Gheorghe, E. Florescu, Chindriș, R. Grigore, Sîntean

Antrenor: Mirel Rădoi

COREEA DE SUD: Song Bum-Woo – Seol Young-Woo, Jeong Tae-Wook, Park Ji-Su, Kang Yoon-Sung – Lee Dong-Gyeong, Won Du-Jae, Jung Seung-Won, Lee Dong-Jun – Um Won-Sang – Hwang Ui-jo

Rezerve: Ajn Joon-So, Kim Jae-Woo, Kwon Chang-Hoon, Lee Kang-In, Lee Sang-Min, Lee You-Hyeon, Song Min-Kyu

Antrenor: Kim Hak-bum

Stadion: Kashima Stadium (40.728 locuri)

Arbitru: Jesus Valenzuela (Venezuela)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu