8.15.2021

Ceremoniile organizate pentru 2 oameni, Klaus Iohannis și Florin Cîțu, astăzi, la Constanța, de Ziua Marinei, între orele 10:00 şi 11:00. Poporul român nu are acces

 

Ziua Marinei 2021. Publicul nu va avea acces la eveniment, pentru al doilea an la rând. În schimb, turiştii şi constănţenii aflaţi pe plajă vor putea admira defilarea navelor de la Constanţa la Midia, între orele 11.00 şi 13.00.
Ziua Marinei Române este sărbătorită din anul 1902 şi a ajuns astfel la cea de-a 119-a ediţie. Pentru al doilea an consecutiv, cel mai mare eveniment al marinarilor nu poate fi celebrat, conform tradiţiei, din cauza pandemiei COVID-19, conform Agerpres.
Ceremonia organizată în portul militar Constanţa va fi una la care publicul nu va avea acces. Cu toate acestea, parada va putea fi urmărită, în direct, începând cu ora 9:50, inclusiv pe pagina de Facebook a Forţelor Navale Române.
Preşedintele Klaus Iohannis va lua parte la eveniment, prilej cu care va rosti o alocuţiune. Alături de preşedinte va fi prezent şi premierul Florin Cîţu.
Ceremonia va începe cu întâmpinarea oficialilor şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare, din care fac parte militari din Forţele Navale Române, militari din Marea Britanie şi din Statele Unite ale Americii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu