9.23.2020

Campanie colorată Prima doamnă a României, prinsă pe centură

 


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a numit, miercuri, la Bacău, pe Ludovic Orban ”prima doamnă a României” , acuzându-l totodată pe premier că a făcut ”pe ascuns filme la Centură”.

”Aici, la Bacău, diferenţa între noi şi ei, între PSD şi PNL, se vede cel mai bine, între o echipă administrativă (…) şi o echipă de panglicari, oameni care vin, îşi fac poze şi îşi asumă munca altora. (…) Anul acesta ar fi trebuit să prindă în bugetul de stat 350 de milioane, astfel încât centura Bacau să fie finalizată. 

Au alocat doar 64 de milioane, în schimb au făcut cel mai urât lucru şi cel mai ruşinos în politică: au venit şi au făcut pe ascuns filme la centură  – prima doamnă a României, domnul Orban – să-şi asume şi această investiţie tot în dreptul PNL. N-am mai văzut un asemenea gest decât când s-au plimbat cu metroul – tot o investiţie a PSD şi a  guvernărilor PSD – sau cu trenul, doar de dus, până la Otopeni”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Bacău, Ciolacu.

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban au participat, luni, la un test cu trenul pe conexiunea feroviară ”Gara de Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/prima-doamna-a-romaniei-prinsa-pe-centura/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu