9.23.2020

Bolnavii nimănui

 


Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, cu 405 paturi, este menținut în continuare ca spital COVID deși sunt sub 50 de pacienți internați, spune liderul PSD. Cei care ar avea de suferit sunt bolnavii cronici, așa cum s-a întâmplat în mai toată țara. În acest context, Marcel Ciolacu îl ia de guler pe Ludovic Orban, transmițându-i că „bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste”.

„Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-și bată în continuare joc de bolnavii cronici și să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viața!
Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menținut în continuare Spital COVID. Deși sunt sub 50 de pacienți internați! Deși autoritățile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiții de siguranță, toți bolnavii!
Nu vă mai jucați cu viața oamenilor! Lăsați bolnavii cronici să se trateze!”, a scris Ciolacu miercuri pe pagina sa de Facebook.
Tot miercuri, liderul PSD i-a acuzat pe guvernanți că au aruncat 3 milioane de euro  pe un spital fantomă, pompos intitulat ”Spitalul Modular Bacău”: „3 milioane de euro! 3 milioane de euro furați de Orban și ai lui! 3 milioane de euro aruncați pe un spital fantomă, pompos intitulat ”Spitalul Modular Bacău”!
Iată unde sunt #banii de alocații și pensii! Și apoi Orban se plânge peste tot că nu are bani!
Bani sunt! Dar doar pentru ei, pentru asigurarea mandatelor lor, pentru îmbogățirea firmelor lor! Pentru dublarea alocațiilor copiilor sau majorarea pensiilor cu 40% pentru cei care au muncit o viață întreagă, pentru antreprenorii și agricultorii români – NU! Pentru că Guvernarea Iohannis-Orban atât poate: să-și bată joc de banii românilor!”

sursa:https://www.cotidianul.ro/da-i-inainte-cu-aceleasi-naravuri/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu