9.06.2020

Incredibil dar adevărat !

 


Incredibil dar adevărat! Marțianul a rupt afișele liberalilor. Pe toate, se înțelege. Le-a rupt într-un fel ciudat. În locul fruntașilor de la PNL, surâzători și bine hrăniți, au apărut niște desene ciudate, marțiene.

Nimeni nu știe cum a făcut marțianul figura asta. A rupt afișele apoi le-a refăcut ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu figurile alea marțiene atât de ciudate. Și asta într-o singură noapte, în toată România. Venusianul a făcut aceeași chestie cu afișele celor de la PSD, și ei surâzători și bine hrăniți. Saturnianul a făcut la fel cu afișele fruntașilor USR și ei bine hrăniți și foarte surâzători. Marțianul, venusianul și saturnianul!

Incredibil dar adevărat. Le-am luat urma, erau aceeași, marțianul, venusianul și saturnianul care anul trecut au mâzgălit zidurile de la Președinție cu tot felul de sloganuri galactice, o grozăvie. Și astăzi mai râcâie SPP-iștii, cu raclete speciale aduse de la NASA. Puteau să pună niște zugravi, niște zidari, niște faianțari. E o mare enigmă pentru noi de ce SPP-iștii au ținut morțiș să facă ei treaba asta grea, umilitoare chiar.

Păi sigur că e umilitoare! Să stai în genunchi lângă peretele prezidențial și să-l râcâi cu o racletă din titan adusă direct de la NASA. Acum, să știți, racletele astea nu sunt făcute pe planeta noastră. Nicidecum. Ele sunt găsite pe Lună, acum cinci ani. Incredibil dar adevărat! Păi asta e, că nu știe nimeni ce se întâmplă în spațiul cosmic.

Păi se întâmplă că NASA trimite misiune spațiale cu oameni săptămânal pe Lună. Păi miile de români care în plină pandemie, cu mic, cu mare, au fost scoși din cel mai carantinat oraș de-al nostru, Suceava, n-au fost trimiși în Germania să culeagă sparanghel! Incredibil dar adevărat! Au fost trimiși pe Lună să lucreze în minele de diamant. Cu acordul lor, se înțelege. Au primit pentru asta un purcoi de bani iar când au venit înapoi, pe Pământ, NASA le-a ars amintirile de pe Lună cu un laser special care arde amintiri.

Mă rog, săpând românii la diamante, au găsit racletele astea de titan care, se vorbește pe la colțuri, au fost făcute pe undeva prin Constelația Andromeda. Ieri, în Piața Matache, m-a oprit limbutul acela de Gore. Cum care Gore? Gore de la Arsenal. Să-mi zică el niște chestii importante despre racletele astea. Gore are dantură nouă din porțelan.

Și-a făcut și freza, s-a colorat în portocaliu. Așa îi place lui să-și poarte freza, ce poți să-i faci? Incredibil dar adevărat! Ne-am plimbat noi așa, vreme de-o oră prin Piața Matache boscorodind de una de alta, ca doi români adevărați, îngrijorați așa cum se cuvine de soarta țării lor. Incredibil dar adevărat!

sursa:https://www.cotidianul.ro/incredibil-dar-adevarat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu