9.18.2020

L-a înhățat Dracul pe Gigi !

 


Gigi Becali, patronul FCSB, dispărut din spațiul public în ultima vreme, s-a infectat cu noul coronavirus, au declarat surse medicale și apropiate latifundiarului din Pipera pentru portalul stiripesurse.ro.

Aceleași surse spun că și mama lui Gigi Becali, Alexandrina, a fost infectată cu COVID-19. Cei doi s-ar fi vindecat, însă medicii le-au recomandat să evite, momentan, orice interacțiune cu alte persoane.

Becali ar fi refuzat să fie tratat în spital, iar echipele medicale s-ar fi deplasat la vila sa din Pipera.

Becali, coronavirusul și Dracul

Patronul FCSB declara, potrivit Antenei 3, că ”Dracul a făcut virusul ăsta, ca să închidă bisericile”.

Tot el a declarat la „Digi Sport Matinal”: „Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu… Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!”.

Într-un interviu acordat România TV, patronul FCSB a susținut că dacă el merge la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum sa fie niciun fel de microb de COVID.

„Uleiul care este mirul ungerii de la Sfantul Maslu. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru ca am clinica, si sunt sanatos”, a spus Becali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu