10.02.2020

Bătaie între suporteri la metrou

 


Circa 100 de suporteri ai echipelor CSA Steaua şi Dinamo 2 s-au confruntat la metrou, vineri înaintea partidei, care s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru formaţia din Ghencea.

Dacă jucătorii s-au întâlnit pe teren, galeriile susţinătoare au ales să se întâlnească la staţia de metrou Ştefan cel Mare şi să fie violenţi unii cu ceilalţi, creând panică în rândul călătorilor.

Jandarmii au intervenit rapid iar suporterii au fost scoşi de la metrou. Ar fi fost răniţi doi jandarmi în confruntarea cu suporterii.

”În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor,” potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

sursa:https://www.cotidianul.ro/bataie-intre-suporteri-la-metrou/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu