10.23.2020

Biserica Catolică, o instituție bântuită de multă vreme de flagelul pedofiliei

 


Biserica Catolică, o instituție bântuită de multă vreme de flagelul pedofiliei, face jocul LGBT-ului, pe față, prin intermediul celui care o conduce. Ignorând textele biblice care condamnă relațiile homosexuale, Papa Francisc spune că membrii comunității LGBT „Sunt copiii Domnului și au dreptul la familie”.

Digi24.ro, sub titlul „Moment Istoric” :)))) , ne informează că, într-o declarație revoluționară pentru Biserica Catolică, Papa Francisc a anunțat că susține parteneriatul civil între persoanele de același sex, în opoziție cu poziția oficială a Vaticanului în această privință, dar și cu cea a predecesorilor săi, relatează Agenția Catolică de Știri (Catholic News Agency) care citează un documentar difuzat pentru prima oară miercuri, la Roma.”

Ideologia neomarxistă pe care o îmbrățișează Papa Francisc a fost vizibilă din anii trecuți când, în contextul imigrației masive cu „refugiați sirieni”  a susținut că imigranții africani și din Orientul Mijlociu sunt o binecuvântare pentru Europa (toată lumea s-a convins cât de mare a fost „binecuvântarea”!!!), încurajând invazia arabă și africană orchestrată de neomarxiștii de teapa lui Soros.

După cum se poate vedea, Papa Francisc joacă tot mai mult pe cartea neomarxismului cultural, sub masca toleranței creștine, dovedind încă o dată că Biserica Catolică este în primul rând o instituție de manipulare publică, cu interese politice globale.

De altfel, nu este nimic surprinzător, în condițiile în care Biserica Catolică s-a dovedit, în decursul istoriei, una dintre cele mai corupte și criminale instituții europene. Să ne amintim de Inchiziție, de oamenii arși pe rug, de războaiele pentru putere care au avut în spate Vaticanul, de uneltirile nesfârșite care, printre altele, au adus multe prejudicii și țărilor române, timp de secole.

Iar dacă astăzi Papa Francisc susține parteneriatul civil între homosexuali, „mâine”, foarte probabil, va oficia slujbe religioase de căsătorie pentru aceștia, iar „poimâine” îi va ajuta să înfieze copii! Eu cred că ăsta e scenariul pe care îl are în vedere! Pentru că el este unul dintre agenții Noii Ordini Mondiale neomarxiste la care se lucrează din greu, mai ales acum, în vremea Pandemiei!

Daniel Roxin

sursa:https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/10/22/papa-francisc-parteneriat-civil-pentru-persoanele-de-acelasi-sex-sunt-copiii-domnului-si-au-dreptul-la-familie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu