10.09.2020

Firea: ”Citiţi şi vă cruciţi”

 


Gabriela Firea critică decizia Guvernului ca Spitalul Sântul Stelian din Capitală să se ocupe de pacienţi cu forme medii și grave de Covid-19.

Primarul în funcţie susţine că decizia este şocantă pentru că unitatea medicală nu are secție de ATI.

”Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfantul Stelian din Capitala să fie destinat exclusiv pacientilor Covid cu forme medii si GRAVE! Două observatii :

1. Spitalul Sfantul Stelian NU are sectie de ATI, deci nu poate trata pacienti cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe acesti bolnavi ?

2. Spitalul Sfantul Stelian este Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri! ! Daa ! Ati citit bine !! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale ! Ca si cum ar fi infectionisti, virusologi etc.

In cazul in care guvernantii se refereau la Spitalul Sfantul Ștefan, pe care vor sa-l transforme in Covid 100%, ramâne problema cea mai grava semnalata : NU are sectie de terapie intensiva, deci nu poate vindeca pacienti cu forme severe!

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?

Oricum, demn de remarcat faptul ca guvernul preia spitalele Primariei in lupta cu virusul, si nu pe cele ale Ministerului Sanatatii! O recunoastere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o si sustinut-o cu investitii masive, timp de 4 ani. Investitii fara precedent in spitale, care salvează vieti!”, scrie, pe Facebook, Gabriela Firea.

sursa:https://www.cotidianul.ro/fireacititi-si-va-cruciti/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu