10.09.2020

Mesaj RoAlert pentru bucureșteni

 


Mesaj RoAlert pentru bucureșteni. Locuitorii Capitalei au primit un mesaj prin care sunt înștiințați că nivelul de răspândire al noului coronavirus (SARS-COV2) este unul ridicat, peste doi la o mie de locuitori: „Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol”.

Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire al noului coronavirus (SARS-COV2) este unul ridicat, peste 2 la mia de locuitori. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura. Păstrați distanța și evitați aglomerațiile. Mențineți igiena mâinilor, evitați contactul cu suprafețele comune și dezinfectați-vă după fiecare obiect posibil contaminat. Încarajați-i și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile”, este mesajul RoAlert transmis de DSU – IGSU.

Bucureștiul a înregistrat vineri un nou record al cazurilor noi de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost raportate 579 de infectări, aproape 20% din totalul cazurilor confirmate în țară.

sursa:https://www.cotidianul.ro/mesaj-roalert-pentru-bucuresteni/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu