10.09.2020

Rămâne cum am stabilit !

 


Klaus Iohannis a declarat, vineri, că, din discuţia pe care a avut-o la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), nu a rezultat nevoia amânării alegerilor parlamentare.

„Nu se poate discuta despre un anumit număr de cazuri. Dacă Institutul naţional ne spune că, din acest moment, nu se mai poate face o anumită acţiune publică sau alta, vom lua măsurile de rigoare, însă din discuţia de astăzi nu a rezultat nevoia amânării alegerilor”, a zis Iohannis.

Iohannis a mai declarat, vineri, că nu trebuie să se exagereze cu închiderea şcolilor, susţinând că măsurile restrictive trebuie impuse acolo unde nu mai există altă soluţie.

„Închiderea şcolii nu trebuie exagerată. Copiii sunt în siguranţă în şcoli. Sigur, acolo unde, din nefericire, în şcoală apar cazuri de boală nu există alternativă, dar nu trebuie să exagerăm cu aceste măsuri restrictive, fiindcă ajungem în situaţii care sunt foarte greu de gestionat. Copiii trebuie să meargă la şcoală să înveţe. Părinţii trebuie să-şi trimită copiii la şcoală ca să poată să meargă şi ei la serviciu şi aşa mai departe”, a explicat Iohannis, după ce a efectuat o vizită la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), împreună cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

sursa:https://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-ramane-cum-am-stabilit/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu