11.01.2020

PSD cere deschiderea şcolilor

 


Guvernarea Iohannis-Orban ține școlile închise, total invers față de restul Europei civilizate. Dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când le vor transforma în secții de votare – este mesajul liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„Școli deschise pentru copii, nu doar pentru alegeri! Guvernarea Iohannis-Orban ține școlile închise, total invers față de restul Europei civilizate. Dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când le vor transforma în secții de votare. Nu au avut niciun plan pentru elevi. Nu au luat nicio măsură. Nu au pregătit sistemul de învățământ on-line. Nu au testat profesorii și elevii. În schimb, din nepricepere, lașitate și dezinteres total compromit grav educația copiilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta susține că epidemia crește galopant, dar nu din cauza școlilor. O spun toți specialiștii.

„O recunosc până și politrucii din Guvernul PNL! Cu toate acestea, au decis ca școlile să fie închise în continuare. Soluția corectă este cea propusă repetat de PSD. Testarea rapidă a copiilor și a profesorilor, acolo unde există suspiciuni sau contaminați, izolarea celor pozitivi și continuarea normală a școlii pentru cei sănătoși. Cursurile on-line, așa cum sunt gândite de acest guvern incompetent, sunt o glumă! Proastă! Deschideți școlile, nu sacrificați educația copiilor!”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/psd-cere-deschiderea-scolilor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu