11.03.2020

Realitatea Plus a declanșat o nouă operațiune de spălare a unor CADAVRE POLITICE

 


După Negulescu Portocală și Cristian Rizea, specializați în introdus rahat în ventilator, a fost luat la rînd și generalul Gabriel Oprea.

Care să fie explicația? Nespus de simplă! Gabriel Oprea, rămas cu o julitură comică de partid, plănuiește să candideze, pe cont propriu, la alegerile parlamentare din decembrie (sau de cînd or fi). Zice el că nu își prea dorește, dar a fost rugat de pensionarii de armată și interne și „nu-i poate refuza”. Ha-ha-ha! Drept pentru care, ca din întîmplare (nu cunoaștem detaliile negocierii), Aexandra Păcuraru și-a adus aminte de el și a poposit acasă în celebra sufragerie (în care n-a văzut și n-a înțeles nimic!) la cel poreclit „generalul Izmană” și ”Gabi Minte-mică”.  „Timp de șapte ore“  l-a privit „ochi în ochi“, simțind și „o mare iubire pentru patrie”.

Am putea spune că amîndurora le curgea patria din priviri și din cuvinte!!
Anunțat cu surle și trîmbițe, interviul cu Gabriel Oprea a fost doar o modestă fonotecare a unei discuții la care generalul ( „general de justițe“ ca popa cu stele pe bocanci) n-a spus nimic. Dar nimic-nimic-nimic! Aceleași vorbe goale cu interesul național, cu nenumăratele funcții deținute într-o țară chiorîtă de politicieni nemernici, aceleași răspunsuri stupide la o invitație pe măsură. N-a mai lipsit decît lista de opere și de articole precum și numele celor 24 de genii validate în examene de doctorat de generalul sfertodoct.
Alexandra Păcuraru a lansat o invitație de școlăriță emoționată!
-Spuneți românilor adevărul!

Ba, în această întîlnire fără rezultate, Alexandra Păcuraru s-a mai lăudat că a „intrat în posesia” tezei de doctorat a generalului Florian Coldea. Din nefericire, Alexandra Păcuraru nu face diferența între „a lua în mînă” și „a intra în posesia”. Probabil că un exemplar al tezei de doctorat a generalului Coldea se află în posesia generalului Oprea care se chinuie să o termine de citit. Este greu de crezut că Gabriel Oprea i-a făcut-o cadou Alexandrei Păcuraru. Cît despre posesie, mai ușor! Ar putea fi chemată la o comisie sau chiar la Parchet să o predea!

Din păcate, adevărul este că Alexandra Păcuraru defilează cu atîtea vorbe goale și bombastice încît te apucă frica la gîndul că unii ar și putea-o crede! Campania sa de „reconstrucție bazată pe adevăr și credință“, oricît ar fi de sinceră, sună ca dracu și total neprofesionist!

sursa:https://www.cotidianul.ro/operatiunea-de-spalare-a-generalului-gabriel-oprea/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu