12.31.2020

Care sunt restricțiile pentru Revelion

 


Anul acesta, de Revelion, petrecerile private sunt interzise. Cu toate acestea, foarte mulți români au închiriat vile și cabane pentru a sărbători trecerea dintre ani alături de familie și prieteni, transmite Realitatea.net.

Autoritățile susțin că, deși polițiștii nu pot intra în locuințe, pot da amenzi pentru tulburarea liniștii publice. O astfel de amendă este cuprinsă între 500 și 2.500 de lei pentru participanți, iar proprietarii, în cazul în care este vorba despre un spațiu închiriat, pot fi amendați cu până la 10.000 de lei.

Singura variantă acceptată de autorități este închirierea unei locuințe doar pentru membrii familiei.

Nici restaurantele nu vor putea organiza petreceri. Localurile funcționează și in interior, cu o capacitate de 50%, în zonele în care rata de incidență este sub 1.5 la mia de locuitori, iar în județele în care rata de incidență este cuprinsă între 1.5 și 3 la mia de locuitori pot funcționa, de asemenea, în interior, dar la o capacitate de 30%.

Patronatele din industrie cer prelungirea programului de Revelion până la 1 noaptea.

Celelalte reguli se mențin, adică nu mai mult de 6 persoane la o masă, distanță de doi metri între mese. In plus, dansul este interzis. Mască obligatorie.

sursa:https://www.cotidianul.ro/care-sunt-restrictiile-pentru-revelion/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu