12.31.2020

România nu este o veritabilă colonie pentru că amintirea Regatului și a ultimului său Suveran dăinuie aproape miraculos.

 


Sfârșitul anului a rămas o rană continuu deschisă prin abdicarea forțată a Regelui Mihai. Înlocuirea ordinii de drept și de stat cu silogismele sovietice ale crimei a distorsionat ființa românilor încă aflați în programată pribegie internă sau externă.

Sfârșitul de an nu este pentru români în zona speranței integrale, ci a celei retezate, permanent reactualizată în dramatism.

Niciun eveniment de după 1990 nu a avut capacitatea și virtutea de a reda românilor sensul major al istoriei curente răpită.

Instaurarea REPUBLICII POPULARE ROMÂNE a fost un act criminal ale cărei consecințe sunt încă zilnic multiplicate de cei cu care suntem contemporani într-o simultaneitate deseori înfricoșătoare.

România nu este o veritabilă colonie pentru că amintirea Regatului și a ultimului său Suveran dăinuie aproape miraculos.

Tot mai puternică amintirea Regelui Mihai ca o uriașă speranță de dincolo de timpul inventariat chiar de rețelele criminalității constituite de manipulator de sinistră “ utilitate publică” în 1947.

Sfârșitul de an rămâne pentru români ca o constatare implacabilă a timpului oprit.


sursa:https://www.cotidianul.ro/amintirea-regelui/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu