1.07.2021

AMERICA lui BIDEN - Teocrația neomarxistă, ayatollahii și zeii ei

 


Congresmanii democrați purtând eșarfe africane, în frunte cu Nancy Pelosi, îngenunchează în memoria lui George Floyd


În martie 1979, în Iran s-a organizat un referendum pentru transformarea țării într-o teocrație, condusă de un lider religios suprem. Potrivit oficialilor onești și incoruptibili care au numărat voturile, 99,3% din alegători au votat pentru o republică islamică. Rezultate asemănătoare au obținut Kim Jong-un, în Coreea de Nord, în 2014 – 100% din voturi – și Saddam Hussein în 2002 – 11,4 milioane de voturi pentru și zero voturi contra.

Într-o teocrație, regulile si ritualurile religiei de stat pătrund peste tot – politică, educație, afaceri, presă, divertisment, în rutina cotidiană – indiferent că ești sau nu ești credincios, asta în cazul în care teocrația permite existența celor care nu cred.

Spre teocrația progresistă

”Acum, Statele Unite și o buna parte din Occident devin o teocrație unde religia progresistă de stânga monopolizează viața de zi cu zi”, scrie blogul Sovereign Man.

”Școlile si universitățile îi îndoctrinează pe tineri cu marxism și teoria critică a rasei și alte subiecte pseudoștiințifice.

Copii sunt învățați să se considere fie opresori, fie victime și să se judece ei înșiși sau pe ceilalți nu pornind de la caracter, ci de la culoarea pielii.

Se încearcă schimbarea reperelor fundamentale. Acum se spune că Statele Unite au fost create în 1619, când primul scalv de culoare a pus piciorul pe pământ american. Se spune că biologia este intolerantă și că ”pute a supremație a albilor”.

Divertismentul este dominat de aceleași idealuri. Nu te poți uita nici măcar la un meci de baschet fără sa ai parte de o agendă progresistă. Presa de mainstream joacă un rol major în promovarea acestor principii, inclusiv prin criticarea oricărei opoziții intelectuale și prin îngroparea informațiilor care nu vor să fie văzute de public.

Marile companii sunt vândute total progresiștilor. Companiile hi-tech care susțineau înainte libertatea informației au ajuns acum să cenzureze informațiile. Cele mai multe mari companii își numesc directorii pornind de la criterii de rasă, orientare sexuală, gen și nu pornind de la talent și integritate.

Religia progresistă invadează viața de zi cu zi. Trebuie să participi la ritualuri – să ridici pumnul în semn de solidaritate, să rostești nume, să-i susții pe protestatari, etc. Orice critică este întâmpinată cu furie și atacuri. Daca spui „toate viețile contează”, poți ajunge să-ți pierzi prietenii, afacerea si reputația. Trebuie să folosești doar cuvintele impuse. Spre exemplu, substantivul ”femeie” este înlocuit de ”persoană care are menstruație”. Și trebuie să înfrunți mânia pe de rețelele sociale atunci când nu folosești cuvintele corecte.

Epurarea limbajului precum în ”1984” a devenit atât de ridicolă, încât cuvântul ”pedofil” a ajuns să fie înlocuit de ”persoană atrasă de minori”, pentru a nu-i stigmatiza ”pe nedrept” pe… pedofili.

Această nouă religie a început să aibă o influență majoră asupra politicii.

Aleșii se grăbesc să le arate alegătorilor cât de pioși și virtuoși sunt, fie îngenunchind în semn de solidaritate pentru o sesiune foto, fie schimbându-și regulile și interzicând cuvinte ce indică genul în Regulamentul Camerei Reprezentanților”, scrie The Sovereign Man.

Cum au ajuns americanii o amenințare la adresa securității SUA

Despre ce este vorba? Pe 1 ianuarie, președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a anunțat intenția de a schimba regulamentul camerei în felul următor. Nu se vor mai folosi decât substantive neutre pentru a-i desemna pe președintele camerei. Nu se vor mai folsi substantive precum ”tată”, ”mamă”, ”fiu”, ”fiică”, ”nepoată”, ”nepot”, ”noră”, ”ginere”, ”soț”, ”soție”. Vor fi înlocuite cu ”părinte”, ”copil”, ”rudă”, ”rudă prin alianță”. Nu se va folosi expresia ”depunerea demisiei lui/ei”, ci ”demisie”. Nu se va spune ”el sau ea sunt membri sau delegați”, ci ”membru sau delegat”.

Presa de mainstream a îngropat informația schimbării regulamentului Camerei. Dacă au apărut știri pe această temă, ele nu au făcut decât să-i acuze pe cei care au publicat informația că nu au precizat că este doar o schimbarea a Regulamentului, nu și a formulelor de adresare de la tribună, acolo unde reprezentanții sunt liberi să opteze pentru folosirea vechilor formule.

Schimbarea acestui regulament este un pas înainte pe calea descrisă de un document scandalos elaborat de un grup de congresmani democrați radicali – ”Democrații seculari pentru America”. Se numește ”Restabilirea secularismului constituțional și a pluralismului patriotic la Casa Albă” și poate fi consultat aici. Se vrea un ghid pentru noua conducere a guvernului SUA.

”Ascensiunea naționalismului creștinilor albi este o amenințare la adresa securității naționale”, spune documentul cu pricina, care mai arată că Trump a ”întărit dreapta religioasă cum nu a mai făcut-o altă administrație, promovând agenda naționaliștilor creștini”. „Vă recomandăm: încurajarea Departamentului Securității Interne și Departamentul Justiției să dedice resurse pentru programe de deradicalizare care să-i vizeze pe naționaliștii albi și nu numai; să intensifice monitorizarea acestor grupări, inclusiv în mediul online, și să acționeze pentru reducerea infracțiunilor împotriva comunităților religioase minoritare; să îi catalogheze drept teroriști pe naționaliștii extremiști violenți”. Documentul mai propune ca în școlile publice să nu se mai vorbească despre creaționism și să se adopte o curriculă seculară, bazată pe dovezi științifice. Documentul mai cere să nu se mai aloce fonduri publice pentru contractorii care discriminează din punct de vedere al religiei și organizațiilor care promovează educația sexuală bazată pe abstinență și educație religioasă.

Ayatolahii social media și zeii lor

Revenind la articolul publicat de Sovereign Man, acesta atrage atenția că SUA devin o țară condusă de lideri supremi religioși, adevărați ayatollahi americani care au fost învestiți cu o putere uriașă, fără însă a fi aleși.

”Ei controlează prin hashtag-uri o masă înfuriată pe rețelele sociale. Ei sunt cei care le spun oamenilor a cui viață contează și a cui viață nu contează, cine este opresorul și cine este victima. Primesc donații total netransparente de sute de milioane de dolari.

Trebuie să spunem că acest nou fanatism progresist este o religie politeistă. Are zei culturali, ai căror adepți au început un jihad împotriva a orice este în calea lor – monumente, clădiri, afaceri ale necredincioșilor și infidelilor. Sunt și fanatici care slăvesc covidul sau frica de covid. Există și un zeu al panicii și al furiei care le cere oamenilor supunere totală. Ei urmează porunca de a-i teroriza pe cei cărora nu le este frică și cer răspunsuri raționale despre vaccin, boală și libertățile cetățenești.

Sunt și zei marxiști, ai căror adepți le cer oamenilor să se sacrifice muncind din greu pe altarul comunismului.

Sunt și alți zei amestectați, precum zeii verzi ecologiști care au adepți devotați la Forumul Economic Mondial, ce vor să-i facă pe oameni să mănânce doar verdețuri, din cauza încălzirii globale.

Este o religie foarte stufoasă.

Țineți minte că nu vorbesc aici despre viitor; acest fanatism a pus deja stăpânire pe America și pe o bună parte din Occident. Având în vedere ce s-a întâmplat în ultimele cateva săptămâni, cei care au ajuns la putere au toata libertatea de a apăsa pe accelerație. Știu că mulți cititori sunt speriați. Temerile lor sunt bine întemeiate… trăim vremuri cu adevărat bizare. Oamenii tind să ia decizii proaste când sunt sub imperiul emoțiilor, și mai cu seamă când această emoție este frica. Nu faceți nimic în grabă. Nu e un moment bun să ne panicăm. E momentul să ne gândin la un plan”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/teocratia-neomarxista-ayatollahii-si-zeii-ei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu