1.12.2021

„Bogdan Stanoevici n-a murit de COVID !” Diana Șoșoacă : ”Nu ne puteți omorî pe toți !”

 


Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, susține că Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19. Avocata a transmis, pe Facebook, un mesaj ”amatorilor și criminalilor din sistem”: ”Nu ne puteți omorî pe toți!”

„PENTRU TOȚI „DEȘTEPȚII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID!

SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPA INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECTIUNI DE O VIATA CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CA LA 45. M-A RUGAT SA LUPT PANA LA CAPAT SI SA NU MA LAS. AVIZ AMATORILOR SI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTETI OMORI PE TOTI!”, a scris Șoșoacă.

La rândul său, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu spune Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secundă! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți.

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani, la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Actorul a criticat măsurile de protecție și a participat la mitinguri împotriva măștii de protecție.
Partidul Ecologist Român, din partea căruia Bogdan Stanoevici a candidat pentru un mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie, a transmis condoleanţe familiei actorului, adăugând că „pierderea este uriaşă”.

„Vestea că Bogdan Stanoevici s-a stins ne-a doborât! Am sperat, alături de colegi, că îşi va reveni şi ne vom revedea. Pierderea este uriaşă, acest om care a pierdut lupta cu viaţa ne-a fost bun prieten şi coleg devotat. Un om energic, determinat, mereu pus pe glume şi foarte muncitor. Este o onoare pentru noi că l-am avut candidat pe Bogdan, că PER a fost ultimul său proiect politic! Îl vom păstra în sufletele noastre mereu zâmbind, pentru că aşa era el! Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!” – este mesajul postat pe Facebook de formaţiunea politică.


sursa:https://www.cotidianul.ro/a-murit-bogdan-stanoevici/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu