1.12.2021

În SUA, “Trump nu se va preda cu una cu două”

 


În SUA lupta pentru distrugerea politică a lui Trump va continua câțiva ani, consideră senatorul rus Kosaciov.

În SUA câțiva ani va mai dura lupta pentru distrugerea politică a lui Donald Trump, consideră președintele comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației, Konstantin Kosaciov.

“Jocul de-a impeachment va continua și după 20 ianuarie, când va avea loc inaugurarea președintelui ales al SUA, Joe Biden”, a declarat senatorul rus la postul de televiziune “Vmeste RF”.

Potrivit lui, se va încerca „interzicerea lui Trump să participe la viitoarele alegeri prezidențiale”.

„Toată această procedură a impeachment-ului a fost inițiată pentru al bloca pentru totdeauna pe Trump din punct de vedere a altor drepturi de care beneficiază de revenire în această poziție”, a menționat senatorul.

Kosaciov presupune că “Trump nu se va preda cu una cu două” și se va opune, chiar și atunci când nu se va mai afla în funcția de președinte.

“Lupta pentru nimicirea politică a lui Trump va continua nu doar în următoarele zile, dar și în următorii ani”, a adăugat parlamentarul rus.

sursa:https://ro.sputnik.md/International/20210112/33216469/Senator-rus-in-SUA-lupta-pentru-distrugerea-politica-va-dura-cativa-ani.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu