1.04.2021

Decizie criminală - Iohannis a anunţat: ”vaccinarea anti-coronavirus va dura 8 ani şi 4 luni”

 


Primit cu festivitate la nivel înalt (comandantul Raed Arafat şi colonelul Valeriu Gheorghiţă), cu pupitru instalat în mijlocul străzii la Vama Nădlac 2, cu discursuri transmise în direct pe toate televiziunile, Vaccinul anti-Covid părea să fie personajul principal al acestui început de an.
Teoria era următoarea: într-un termen scurt va fi vaccinată întreaga populaţie, aşa încît restricţiile nu-şi vor mai avea rostul şi vor fi eliminate. Numai că, apelînd la aritmetică, ne dăm seama că lucrurile nu stau deloc aşa, cel puţin în România! Din acest punct de vedere, ne mirăm că nimeni din presă sau din partidele de opoziţie nu a remarcat absurdul acestei teorii care ar fi valabilă doar dacă România ar primi într-un timp scurt toate dozele necesare, adică 40.000.000 (patru zeci de milioane), cîte două pentru fiecare cetăţean.
GERMANIA A ACHIZIŢIONAT 136,3 MILIOANE DE DOZE PENTRU 68 MILIOANE DE LOCUITORI. ISRAEL A VACCINAT DEJA 10% DIN POPULAŢIE
Pentru a înţelege exact despre ce este vorba, să vedem mai întîi ce informaţii avem din Germania despre vaccinare.
Cităm de pe site-ul „Deutsche Welle”: „Este vorba despre 85,8 milioane de doze de vaccin de la producătorul BioNTech din Mainz și partenerul său american Pfizer și de 50,5 milioane de doze de vaccin de la compania farmaceutică americană Moderna, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Federal al Sănătății. Cu un total de 136,3 milioane de doze de vaccin, peste 68 de milioane de persoane din Germania ar putea fi vaccinate de două ori, cum este necesar, potrivit specialiștilor. Astfel s-ar putea obţine așa-numita imunitate de turmă, care presupune vaccinarea a 60 până la 70 la sută din populaţie. În Germania, aceasta ar însemna imunizarea a circa 58 milioane de persoane”.
Aşadar, Germania deja şi-a asigurat dozele necesare pentru dubla vaccinare a întregii populaţii! În plus, în Germania s-a pus la punct şi infrastructura pentru vaccinarea unui număr atît de mare de cetăţeni. Iată, de pildă, cum s-a amenajat o Hală din Frankfurt:




Cu toate acestea, conform celor de la „Deutsche Welle”, Premierul landului Bavaria, Markus Söder, este nemulţumit: ”Trebuie să grăbim ritmul”!
În ciuda organizării impecabile a operaţiunii de vaccinare din Germania, nemulţumirea lui Söder pare, totuşi, justificată dacă ne gîndim că Israelul este campionul vaccinării.
Potrivit Mediafax, în Israel „zilnic se vaccinează 150.000 de persoane, adică aproape 2% din populaţie”, astfel că doar în prima săptămînă de la primul vaccin administrat, deja s-a atins pragul de 10% din populaţie.
CAMPANIA DE VACCINARE ÎN ROMÂNIA SE VA TERMINA ÎN LUNA MAI 2028
În România se prefigurează un dezastru. Pentru început să vedem ce spunea Klaus Iohannis în 18 decembrie 2020, după vizita la Centrul național de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”:




Aşadar, România a primit mai întîi „tranşa simbolică” de 10.000 de doze. OK, n-o luăm în calcul. Din ianuarie, însă, ne spune însuşi preşedintele Iohannis, România va primi circa 100.000 de doze pe săptămînă.
Un calcul simplu arată că vom primi 400.000 de doze pe lună, adică 4.800.000 de doze pe an! Asta înseamnă că, folosind o singură doză pentru o persoană, cele 20.000.000 de români vor fi vaccinate în totalitate peste 4 ani şi 2 luni, adică în martie 2024!
Şi asta dacă s-ar folosi pentru fiecare cetăţean o singură doză, însă ştim că schema OMS impune 2 doze pentru fiecare persoană. Drept urmare, pentru cele 20.000.000 de români sînt necesare 40.000.000 de doze. În ritmul de 100.000 de doze pe săptămînă, vaccinarea întregii populaţii din România se va încheia în luna mai 2028 !
Pe acest fond, declaraţia lui Klaus Iohannis dată cu acelaşi prilej, devine una cu adevărat sadică: „Chiar dacă începe campania de vaccinare, până când nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm!” Adică, în luna mai 2028 ?
După cum se ştie, România a plătit un avans pentru vaccinul anti-Covid. Potrivit Mediafax, „Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat că a semnat o plată externă către Comisia Europeană, reprezentând avansul pentru vaccinul Covid-19, în valoare de peste 12 milioane de euro”.
Ce înseamnă această sumă? După ce, din greşeală, au apărut în presa occidentală preţurile vaccinurilor, putem calcula ce a plătit România. Astfel, noi am plătit 6 milioane de vaccinuri produse de Oxford-AstraZeneca (2 euro/buc)! Dar vom primi 6 milioane de vaccinuri în 60 de tranşe săptămînale, adică abia la anul, deşi le-am plătit deja!
Nu ştim cine a negociat din partea României numărul de vaccinuri, tranşele de livrare şi plata către UE, cert este că triumfalismul cu care a fost primit vaccinul la graniţă şi laudele deşănţate ale „specialiştilor” şi ale autorităţilor, susţinute de „presa” obedientă Puterii au menirea de a acoperi un eşec de proporţii al operaţiunii de vaccinare!
O demonstrează chiar felul în care, la o săptămînă de la primirea triumfală a „tranşei simbolice” de 10.000 de vaccinuri şi a celei de 150.000 de doze, a început operaţiunea practică de vaccinare. Iată primele date, conform Mediafax:
– România a primit 150.150 de doze
– în primele 7 zile au fost vaccinate doar 13.242 persoane, astfel:
– Ziua 1 – 960
– Ziua 2 – 1.101
– Ziua 3 – 712
– Ziua 4 – 2.888
– Ziua 5 – 4.623
– Ziua 6 – 1.367
– Ziua 7 – 1.586
Astfel, în mod inconştient, responsabilii cu vaccinarea, lăudaţi deşănţat, s-au trezit că, în ciuda aşa-zisei urgenţe, au rămas în congelatoare cu 136.908 doze de vaccin!
În aceste condiţii, cum să interpretăm toate talk-show-rile în care „specialiştii” sar la gîtul celor care nu vor să se vaccineze sau au încă rezerve faţă de acest vaccin, din moment ce ei nu sînt în stare să gestioneze măcar tranşele acestea minore pe care le primeşte România?
Cine va răspunde pentru acest genocid ce se prefigurează? Căci, în condiţiile acestea, operaţiunea de vaccinare nu numai că nu va stopa evoluţia Coronavirus, ci, din contră, virusul va face din ce în ce mai multe victime pe toată perioada uriaşă în care se derulează vaccinarea.
Notă: în mai 2028, cînd se va încheia vaccinarea populaţiei, Klaus Iohannis va fi deja plecat de trei ani de la Cotroceni şi vom avea deja încă două rînduri de alegeri parlamentare. Nici unul dintre cei care acum sînt responsabili nu va mai fi în funcţie.

sursa:https://www.cotidianul.ro/iohannis-a-anuntat-vaccinarea-anti-coronavirus-va-dura-8-ani-si-4-luni/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu